En röd en

Jaha, jaha. Då var man bilägare, igen!
Det bidde ingen ford, det bidde en saab istället. Närmare bestämt en saab 9000. Provkörde den till Bygdsiljum och tillbaka, var tvungen tanka. Den är så skön, jag är förälskad.

Visst den hade lite rost, men det hade ju Kon också. Och det är bara ytrost. Och det är en cde (?), så den har massa funktioner. AC och ABS och Airbag och det ena med det andra. Minst 1000 ville han ha, han förstod att han inte kunde ta hur mycket som helst då jag ganska precis slutat skolan och bara jobbat ett tag osv, och kanske inte har så mycket besparingar. Minst 1000, sen fick jag betala mer om jag kände för det.
Men den har ju inga vinterdäck, men det ska jag och papa fixa på måndag :) Så nu blir det skroten, alternativt blocket med Kon, ska plocka igen cdspelarn och suga igen lite soppa.
Inte för att det är samma, men den duger säkert gott i gräsklipparn eller liknande? Eller så säljer man den för en billig peng, eller hör om någon man känner behöver. Känns ju onödigt att slänga soppa för 300+.

Jag är iallafall supernöjd med min bil. En röd en. Så imorgon ska jag väl städa kanske.

Spårat

Ja här sitter jag.

Jag skulle egentligen ge mig på ett projekt som hette "hitta elins sovrumsgolv". Men jag ides inte. Eller som jag skrev till älsk, jag är för deprimerad över Kon för att orka göra nåt. ^^ För den som inte hängt med i svängarna så är Kon min finfina bil, som igår gick en säker död till mötes. Nu står den hos Egon och bara ser ledsen ut och imorgon ska pappa se på den och sen ska vi bogsera den till verkstan för att vi är så okunniga hela bunten.

Så jag har kört Faun idag, och nåde mig vad den är seg. Innan man fått upp nån värme och fart i motorn är man framme dit man skull. Det är inget hugg och man tror ju nästan att bilen kommer dö. Ställer man Kon mot Faun så skulle nog majoriteten tippa på att Faun skulle vara den att ge upp.

Mormors väninna ska också he bort sin fräsiga bil. Så jag får kanske eventuellt köpa den. Vi håller tummarna. Den är svart med gröna ränder, enligt mamma. Liten bil. Bra med en liten bil. Hoppas den hugger bättre än ådin. 

Ja, vilka biltermer. Hmhm. Ådin och Faun är alltså samma bil. Det är en Audi. Och så kallar vi den vid regplåten. Fau. Faun. Perfekt. Kon. Faun. Fungerar bara om det klingar bra. Lge låter inte så bra va? Lars-gunnarn hade man kunna kalla den bilen. Lg'en. Spårat.

Jag slutar nu.


Garv!

När jag var hos Maria i lördags så visade jag den här videon. Sen påpekade hon Jides "skratt" och sen var hela videon rolig. Höll på dö åt slutet, jag tycker det är underbart.








Titta bara på honom. Det ser ju asroligt ut! Eller så är det jag som är jäääättetrött! Videon är klockren. Hoppas ni ser den. Frrråga inte så mycket nu!

Maria

Bestämde precis med Maria att vi ska ses på lördagmorgon. Vad udda egentligen, lördagmorgon. Fullspäckade scheman får oss att bli så vuxna att bestämma dejt på lördagmorgon. Vi ska i vart fall ta strömpilsraggen, shoppashoppashoppa.
Mysigt att träffas igen, flumma runt lite och undvika telefonförsäljare som senast.

Hej är ni över 18?
Nej.
Hur gamla är ni då?
18.

Ser fram emot lördag. Synd att fredag kommer gå så långsamt, buhuu :(

Augustibuller genom åren

Här kommer bilderna jag hade tänkt publicera i förra. Men det skulle bli så långt då, så jag gjorde ett nytt och bajsar inlägg. Weho!

2005

Redan här hade jag börjat färga håret. Jag hade ingen speciell stil, och verkade inte särskilt engagerad i att ställa upp på foton. Vi hade ingen digitalkamera, så detta är alltså bara mobilbilder från Chrilles förredetta mobil. Jag var också mobilnörd, och smsade med.. Tja, vem vet. Jag har mina aningar. Jag var 14 år på dessa bilder. Hade ni gissat det utan att se på årtalet?

Detta året spelade artister som: Chixdiggit, Köttgrottorna, Napalm death, Oi Polloi, Rolands gosskör, Skumdum, The liptones, Cheezekake 69, Mustasch, Nine och The kristet utseende vars sångare entrade scen med en toaborste på skallen.

2006


Bild nummer två var jag alltså bara tvungen att ta med för att ni skulle få se mitt jättefina men störda linne som jag bara använde en gång. Under augustibuller. Det är nu sålt på loppis av min bror, fin kuriosa sådär.

Detta året uppträdde artister som: 7 days in hell, Bad manners, Bombshell rocks, Clockwork crew, Cockney rejects, Eläkeläiset, Kamikatze, Mimikry, Slutstation Tjernobyl, The baboon show, Troublemakers, Asta kask, Blindside, Dia Psalma, Mob 47, No fun at all, Raised fist, Subs och Totalt jävla mörker.

Det var också detta året jag såg Patrik. Stensäker på att det var Patrik då personen såg ut som Patrik, rörde sig som Patrik, dansade som Patrik, gillade samma band som Patrik. Ännu mer övertygad är jag eftersom jag stirrade på personen i säkert 10 minuter för att säkerställa hans identitet och han glodde på mig och log, som Patrik, och sen försvann. Det var Patrik, även om han själv förnekar det.

2007

Det här är den enda bilder jag kunde hitta på min dator från Augustibuller 2007. Men den sammanfattar resan rätt bra. Vi hängde i husbilen medan massa ointressanta spelade och vi missbrukade pingvinstänger. Helst med smak av mango.

Detta året medverkade artister som: Sonic Syndicate, MID, Neverstore, The briggs, Varnagel, The liptones, All that remains, Svenska akademien, The casualties, The toy dolls och The vibrators.

Detta var också året då vi täffade Micke och bildade trekant på en bänk i parken, vi åt pizza utan bestick och jag blev kallad Guds barn, bara för att jag hade vit skjorta och ett kors runt halsen. Sen satt jag väl just där solen sken igenom grenarna. Dett var också året då Patriks flickvän sa upp kontakten med mig å Patriks vägnar. Vi har ändå kontakt, med 6 månaders mellanrum ungefär, och ett ordutbyte bestående av kanske 5 meningar var.

Knäpp

Här är en av bilderna jag är mest nöjd med för dagen. Färgerna och frosten, bara perfa!
Jag är nöjd, och jag känner mig bra. Även fast jag egentligen inte gjort så mycket annat än att springa runt på gården, och sen knäppa några kort.


20071001

Två år sedan. Ja, lite har man förändrats. Både på gott och ont. Upptäckte precis att jag fortfarande har samma mobil som för två år sedan. Det är lite knäppt, haha. Här är det inte slit och släng. Nejnej, ha kvar tills den faller i bitar! Något den typ snart gör, men vadå.
Skulle inte ha något emot att se ut sådär idag. Hm. Fast jag kan gärna behålla mitt blonda hår. Men frillisen kan jag ta. Om jag får ta lite hårspray och fluffa det. Annars är jag rätt nöjd. Hmmmmm. Min fina röda jacka.. Som är förliten nu. Buhu. Men jag har ju min fina bli jacka nu, så det må då va :)

RSS 2.0