Wanna



Villmedvarasåspänstig.

Lördag.

Jag hade tänkt skriva ett inlägg. Men jag glömde bort om vad.

Som vanligt.

Har jobbat första veckan. Tre dagar, var min arbetsvecka. Och det har varit tungt. Sista semesterdagen, i söndags alltså, drog jag på mig en förkylning. Men det blev aldrig så illa att jag inte kunde jobba, än om jag fick en hemsk hosta på fredag eftermiddag.. lunch... efter två. Torrhosta, worst kind.

Men nu är det helg. Helghelghelg. Går Harry Potter på sexan? Jaså jaså. Vilken av dom, och vad hände innan jag började se? What what what?

Pannkaka. Plättar. Småplättar.

Jag satt och tittade igenom vänners födelsedagar på Facebook. Och det visade sig... jag är riktigt dålig på att avgöra hur gammal en person kan vara. Eller ska man säga, många av mina vänner åldras väldigt väl. Folk jag trodde låg kring 22-25 år, visade sig vara 30+.

Jag håller på att göra en pannkaka. Ugnspannkaka. Ska snart ner och riva morötter och steka bacon. Yes. I'm the dinner maker. Eller nåt.

Försökte se I am number four, men.. det synkade inte. Så jag såg Rango istället. Oh yeeeah. Sen har Roffen spytt litegrann. Litegrann är väl en underdrift, men vi nöjer oss så. Jag ska inte .. få er att spy också.

Inget regnoväder blev det heller.

Learning and confusing

Jag fick lära mig, från okända källor, orsaken till att det inte ger något att träna när man har druckit alkohol. Jag tror inte att man kan säga att det är skadligt eller så. (Upplys mig gärna). Utan jag fick höra att det helt enkelt är såhär:

Kroppen är som en man (mina egna ord). Den kan bara göra en sak åt gången.
När man druckit alkohol så fokuserar kroppen på att avgifta, få ut det ur systemet innan det börjar förbränna något annat. Det är vad jag fått höra.

Men samtidigt är jag förvirrad. Om jag går ut och går, så bränner ju jag kalorier. Jag bränner ju kalorier av att bara sitta och andas också. Och man kan ju inte skynda på alkoholförbränningen. Så vad fan händer med de kalorier jag bränner som inte bränns?

Om jag rör på mig måste jag väl förbränna nåt? Men jag kan inte förbränna spriten snabbare - och kroppen kan inte göra två saker samtidigt. .

Eller va?

Vad är det för jädra hittepå om jag får fråga? ^

`?

Kan man bli bakisdeprimerad?

I så fall tror jag att jag drabbats.

Usch, fy och blä

Ujujuj. Det blev inte direkt vilt igår, men nog känns det att man gjorde något man inte gör särskilt ofta iallafall. Första cidern knäcktes där vid fyrasnåret och sedan barkade det av.

Grillning, TP - dryckeslekversionen, singstar och mörkerkubb. Ingen blev skadad. Om ni undrar alltså. Typ 9 cider och 11 shots senare hade huvudvärken och illamåendet smugit sig på och katastrofen var ett faktum. Party's over.

Jag gick och la mig, likaså the guests. Jag fick sällskap av Roffen där kring tre och han ville bli klappad, så jag klappade, och strök och gosade. Till fyra. Halv fem kanske. Jag vet inte, jag kunde inte sova pga huvudvärken. Fem ville Rofl ut. Sex eller sju kom Mao och ville ut.

Sen gick jag och la mig. Tog en, eller två Resorb och det är väl tack vare det jag ens lever idag.

Guests har åkt hem. Roffe har tittat in en sväng och jag har diskat undan all disk och torkat bordet. Kladdkladdkladd. Jag funderar på att inta soffläge, men det känns ändå synd med tanke på det fina vädret vi har idag. Jag kanske går och lägger mig en stund på gräsmattan.

Bara jag inte somnar.

Få se vad man hittar på sen. Hade jag varit bilför så hade jag kunnat hälsa på paps och Irene. Men jag vågar inte ens köra efter att ha svept en 2.25'a, så jag tänker absolut inte köra idag. Visserligen finns det både en, två och  tre och fler cyklar här. Men är jag cykelför då? Jag får känna efter. Men inte för noga för att då kommer jag väl att känna att jag både har åkommor här och där. Förmodligen döende. Det är nog det jag kommer komma fram till.

Ut och gå en sväng kanske, fast jag hört att man inte ska träna dagen efter. Vad är det för påhitt? Varför ska man inte träna dagen efter man druckit alkohol? Man lär ju knappast bli fetare av'et iallafall. Hm. Jag måste nog googla och se om man dör av att röra sig dagen efter alkohol. Fast träna avser väl mer typ.. lyfta skrot. Anstränga sig hårt, och så.

En promenad kan väl inte skada? Oder?

SKEEEEETEÅ

Hmhm. Hmhm. Idag har jag staplat ved i regn. Och utan regn. Nu på kvällen hade jag och min bror en liten tävling vem som staplade mest (?) och nu är högen äntligen borta. Eller ja, stumparna är kvar och dom ska mamma och Egon ta hand om imorgon.

Imorgon ska jag till Skellefteå. Igen. Hämta Chrillos och sen shoppa loss. Or not. Jag ska iallafall försöka guida mig själv till Sjungande dalen och sen får vi väl se vad staden annars bjuder på. Jag antar att det blir Solbacken, igen, för att inhandla diverse .. mat .. till Lördag.
Då blir det nämligen grill"fest". Om vädret tillåter. Vilket vi håller tummarna för. Varför skrev jag med citationstecken? Ptja, vi blir, troligen, fyra pers. Jag vet inte om det kvalificerar in som en fest då. Yees.

Stackars katter.

Jag vill köpa skor. Kanske blir en vända på skohuset? Jag vill ha högklackade, snygga skor som inte bara ger skavsår och korvar sig. Hm. Höga krav kanske. Dessutom ska dom inte vara alltför dyra. Jag har ju nå jävla tegelstenar till fötter så jag får ju nästan inte på mig några skor alls. Ibland får jag lust att cutta av mig lilltån. Bara för att kunna få plats i ett par normala skor. Kanske hyvla av lite på ovansidan av foten också.

Jävla skräpfötter. Ingen som vill skänka mig sina?

Bowling

Yees, ikväll har jag varit i Skellefteå med Chrill och hennes Fredrik och spelat bowling. Jag losade ganska rejält i första serien, kom ikapp lite i andra men vann inte då heller och sista halva serien innan tiden var slut så körde vi vänsterhäntbowling. Vi kastade alltså med fel hand.

Och då hände det jävligaste.

Jag fick en strike.

Min första strike under kvällen.

Med fel hand.

Fruktansvärt irriterande. Men jag vann iallafall den "serien". Pretty nöjd ändå.

Update

Jaha, vad har jag pysslat med dom senaste veckorna då?

Jobbat. Men nu har jag semester sedan 9 dagar, så fett skönt. Men bara för att man har semester betyder det inte att man tar det lugnt, nejnej. Då blir jag bara sjuk.

Jag gick "av" på semester förra söndagen klockan 21.01. Tiden gick fruktansvärt segt den helgen, och när jag slutat for jag direkt hem till Burträsk. På måndagen så hjälpte jag till att rensa potatislandet och klippte Egons gräsmatta. Det behövdes, då den typ inte varit klippt på.. nån månad? Ja, vilken intressant historia men ni behöver inte läsa om ni inte vill. Hälsade på pappa i stugan och for sen hem och sov.

Tisdag bar det av söderut, till Antjärn camping (vi hamnade bara där av en händelse). Riktigt fin camping om än inte så plan direkt. Nära E4 också, men jag tyckte snarare att det var bra än dåligt. Jag sover ju bättre om det är lite ljud omkring, knasigt nog. Så där bodde vi i tre nätter, min mor, Egon och jag.

På kvällen, tisdag, for vi in till Härnösand och kikade på en annan camping, den vi hade utsett från början men aldrig hittade. Den var ruskigt fin också, men den låg som bakom staden, ut mot havet. Så vi stannade där vi var, det var som lämpligt och härligt och inte så mycket folk. Så vi for och åt på Sam's, gomat'n. Nere vid kajen, riktigt fint. Sen fick jag köra Volvo, då både mamma och Egon tog sig en öl till maten. Det var spännande, främmande bil i främmande stad. Men jag körde inte på nån, eller nåt och ingen körde på mig heller.

Onsdagen blev det en heldag på IKEA och Birsta. Parkeringsplatserna är ju fruktansvärt små. Varenda jävla bil måste backa om. Spenderade 3000 där. Men har man pengar så har man, är inte direkt fattig efter det heller. Bara för att skryta litegrann ^^

Köpte några hyllinsatser till min LACKhylla, så att vi får bort nå skrot. Två skåpar, en insats med två låder och en med en låda. Så att då får man ju bort dvdfilmerna och böckerna kanske, och får lite mindre att dammtorka. Haha, det är typ enbart därför ^^ Mindre att städa. Nä, men det ser snyggare ut. Sen köpte jag några ledspottar som jag tänkt sätta i hyllan också, men vi får väl se hur dä blir mä dä. Får se vad karln därhemma säger.

Annars blev det mest kläder i övrigt. Ett duschdraperi som älski vill ha, ett som släpper igenom mycket ljus. För tillfället har vi ett grått (eller han har bytt nu så vi hade ett) och han tyckte det blev så mörkt. Så ett genomskinligt draperi för 250 riksdaler blev det på åhlens.
Annars byxor, linnen, en myyyyysig "pippi"kofta (som mamma kallar den). Den är vit med röda och blå ränder, riktigt härlig.

Sen var vi så slut efter en heldag i Birsta så vi for hem och grillade. Mumsigt gott, grillat måste ju vara det godaste som finns på sommaren.

Torsdag så for vi till Sundsvall city, där blev det inte handlat några kläder för min del. Jag hade shoppat ut mig redan på Birsta, men en necessär blev det, en frän en. Sen hittade vi en liknande på H&M för 30 kr billigare. Menmen. Sen när vi var klar med shoppingen blev det Casino, yeah. Blev fotad, lite läskigt, men nästa gång tar det lite snabbare att komma in. Hähä. Nästa gång.

Jag hade inge mindre summor på mig så att mamma stack till mig lite stålar som jag förlorade. Bra. Ruskigt bra. Men det var kul, särskilt slotmaskinerna som var uppbyggda som deal or no deal. Egon spelade på dom, sen, eftersom varje bet var 10 öre så blev han less så jag fick ta över. Vi vann 100 kronor :) (Satsade 20).

Sen fick jag lära mig lite roulett också. Jag fattade inget så jag spelade bort dom pengarna också. Jag kommer då med största sannorlikhet inte bli spelberoende ^^. Sen åt vi god pizza på Marmaris. Maten var god, men det satt massa fyllos bakom och skrääääna som fan. Ingen matro, jag blir ruskigt obekväm bland fulla människor också. Sen blev det hem och sova för min del, då jag skulle upp 03.30 på fredagen för att hinna duscha.


Varför så tidigt då? Jo, för att jag skulle bli upphämtad på e4an av älsk och svärfar för att åka vidare söderut till Danskeland och tractorpulling. När jag stod där vid e4 och väntade så passerade en långtradare som vinkade också. Det var najs, jag vet inte varför jag blir så glad av sånt ^^ När vi (mamma, egon och jag) var på motorparken strax ovanför antjärn så vinkade en motorcyklist som körde också.

Men, resan ner. Snabbt gick det, 170 mil på .. 16 timmar? Håhå jaja. Och då körde vi fel någon gång också. Bodde på hotell och åt på Jensen's bøfhouse. Det var gött. På lördagen var det tractorpulling, och om nån vill läsa om det så kan jag ta det i ett inlägg lite senare, eller imorgon snarare för jag måste gå och sova snart.

Det var soligt och jävligt iallafall, och jag brände mig som satan. Nu börjar det övergå i brunt och halva mitt ansikte har lossnat. Men det blir väl bra i slutändan, men det är ingen rekommenderad metod för att bli brun. Än om jag aldrig har varit brunare än såhär någonsin. Är det danskesol som har gjort det tro? ^^

Man fattar ju förövrigt inte ett smack när en dansk snackar, eller när en dansk snackar och tror att man är från danmark. Hon på hotellet fattade jag ju hyffsat, men när folk på tractorpullingen frågade saker så stod man ju som en fågelholk. Sen var dom väl inte helnykter heller, så sluddrande danska... Naa. Inte min grej.

Jag kom hem från Danmark i måndags, typ halv fem på morgonen. Vi la oss ganska precis fem och sov till två. Det är ju ändå inte så farligt. Sen tog vi bara igen oss lite, åt litegrann och for till Burträsk. Jag är kvar här, men älski åkte tillbaka till Sävar för att vi hade svärföräldrarnas bil.

Vet inte hur länge jag blir här, hade planerat att plocka lite blåbär och sen lät det som att dom var sugen på en minitripp till. Till typ Vindeln. Vad man nu kan göra där? Promenera längs med älven? Sen är det ju Nolia till veckan.

Men nu måste jag gå och snarka, för att vi ska fara till Skellefteå imorgon, min mor, min mors väninna och jag. Jag kör, så jag borde kanske sova så jag kan hålla ögonen öppna. Så jag kan köra, och så jag kan spendera ännu mer pengar. Weeho!


Grotesco



Hah ja jävlar, nu kommer jag gå och ha den här på skallen när jag ska till stan (Skellefteå) imorgon. Bra där.

RSS 2.0