It's gone

Hade tänkt packa, bada och städa. Kanske tvätta lite idag också. Men jag sitter här. Klockan är förvisso bara 9.50, men ändå. Tänkte börja med en frukost, men det gick ju si som sådär då någon har ätit upp hela halva frallapacken som var kvar.

Som vanligt.

Jämt när jag ska ha nåt så är det slut. Jag får väl äta nåt annat göttigt istället.

Ikväll hade jag iallafall tänkt käka ost. Brieost med piripiri och lime, Brie de maux och .. nån orange kitost. Och kex. Hade tänkt köpa lufttorkad skinka också, men såååklart glömde jag bort det. Såklart. Senilsnöre. I. Need.

Nä ska jag försöka göra nåt vettigt eller?

Bag in box

Jag börjar känna mig smått stressad. Om mindre än två veckor ska vi vara ute ur lägenheten. Två veckor! Det går förbannat snabbt om man jobbar var och varannan dag. Och jag har inte ens börjat packa. Men var börjar man?

Javisst, vi har två uppsättningar tallrikar och glas och så, men var börjar man? Hur packar man? I vad packar man? Jag tycker att jag borde kunna det här snart, jag har ju trots allt flyttat X antal gånger. (Mariehem, Haga, Grubbe, Hem, Sävar).

Böckerna skulle jag kunna packa. Och filmerna. Och kanske pula ner en del av kläderna i en sopsäck. Kanske. Sängkläderna. Säng.. lakanen? Vad heter det?

Sen har vi ju offantligt många kastruller. Vi behöver inte ha alla kastruller inne, kan jag känna. I den nya lägenheten. Och det är väl lite där jag "fryser". Men det kan jag kanske fixa när vi håller på att packa upp igen. Också måste jag säga upp hemförsäkringen. Det har jag ännu inte gjort, efter 6 månader med två. Mycket oekonomiskt jag vet.


På ett sätt kan jag känna att vi inte har så mycket att packa ner. Men sen tänker man lite på det och då är det ju massa småskit som ska packas. Men jag tror jag har en plan. Typ, packa allt som inte har använts på 1 månad, ur köket alltså.

Jag är ju ledig i helgen. Men jag vet ju vad jag har att göra.

Teeth

Det tog mig två timmar att köra 10 mil igår. Det innebär väl att jag höll ett snitt på 50km/h? F a r t d å r e.

Nä men jag kommer hellre fram än snabbt. Eller hur säger man? Jag kör hellre långsamt och kommer fram än att köra snabbt och eventuellt köra åt helvete. Det var ju inte så att jag hade bråttom någonstans. Bara till sängen, men den skulle ju ingenstans heller.

När jag kom hem låg sötaste Mao i sängen och väntade på mig. Men han ville inte sova med mig utan han stack, den rackarn. Han minns väl hur det gick sist, när jag oavsiktligt knuffade ner honom från sängen med fötterna. Jag sparkade inte, utan rätade bara ut benet och just där låg Mao som åkte ner på golvet.


Varför är jag i Burträsk så här en onsdag mitt i veckan då?
Jag ska till tandläkaren. Och jag är sjukt nervös, då jag haft ont i tänderna av och till sen tiden blev satt. Mest nervös är jag för den där skrapatändernagrejen. Som tar bort tandsten, bland annat. Jag har jämt tandsten, och jag tycker den där saken är obehaglig. Jag har drömt mardrömmar om den där saken, den senaste veckan.

Juholt.

Appropå Juholt.

Borde han få sitta kvar? Är det verkligen ett sånt klokt val? Oavsett om det var med flit eller ett misstag så försvinner ju förtroendet. Jo, det är ju synd att de måste byta partiledare hela tiden, men i det här fallet så tror jag det vore bäst för alla.
Det är ingen som kan bevisa vare sig att det var ett misstag, eller att han gjorde det med uppsåt. Vissa, t ex min sambo, tycker att han till och med borde få fängelse för det han har gjort. Jag vet inte, jag är inte så insatt. Men jag tycker inte att han ska få sitta kvar på "tronen". Även om det var ett misstag.

Är man toppolitiker, som Juholt är, så tycker jag att man ska ha koll på vad som gäller. Så ser jag på saken. Gjorde han det med flit, så borde han inte få fortsatt förtroende. Var det ett misstag, så borde han ju såklart få en andra chans. Alla förtjänar en andra chans, men å andra sidan så står han ju i position att bli Sveriges näste Stadsminister. Vill vi ha en stadsminister som bryter regler och fuckar upp saker?


En annan sak är ju... Hur många kommer nu att bidragsfuska, och sen när dom bli påkomna hävda att det var ett misstag? Juholtsaffären kommer ju bli en riktlinje, ska man få slinka igenom bara för att man är högt uppsatt?.

Ska han förövrigt ens få ha bidrag då han tjänar så mycket pengar som han gör?
Men jag är somsagt inte så insatt. Jag kan ha fel.


News

I fyra dagar har jag varit utan internet. Jag som dagligen, helt utan anledning, sitter som klistrad vid datorn trots att ingen skriver till mig. Ganska meningslöst. Jag läser mest vad som händer, hos folk på facebook och i webtidningar.

Till exempel så ska ju jorden gå under på fredag. Det har ju domedagsprofeten Harold Camping spått. Senast var det ju den 21:a Maj i år. Men då inget hände så insåg han ju att han räknat fel, och att det istället var 21 Oktober. Dvs nu på fredag jorden går under. Men.. han har ju som sagt haft fel både en och två gånger.

Sen läste jag att Henning Sjöström dött också, typ igår. "Sveriges mest kända advokat", "Sveriges första kändisadvokat". Enda anledningen till att jag uppmärksammar det är ju för att han är från Burträsk. Eller Åbyn, om man ska vara närmare precis.

En död fyraåring, mystiskt död. Mördad, eller okänd sjukdom? Tragiskt vilketsom.
Nån motorstjärna är också död. Överfallen kvinna räddad av sin Rottweiler. Juholt får sitta kvar osv osv.

Det känns som att man aldrig får läsa nåt man mår bra av.

RSS 2.0