May day

Imorgon är det löning. Men jag ser mer fram emot nästa lön.
Jag har haft en lite tuff maj månad:


Min lediga dag.

Idag har jag min enda lediga dag denna vecka. Vad har jag gjort denna underbara, regniga, dag?

Jag steg upp halv sju och for till jobbet.


"Är hon helt dum i huvudet?" tänker ni nu.
Nej. Jag är inte dum i hela huvudet, bara halva kanske. Jag har haft kurs idag, truckutbildning. Så nu ska jag, tekniskt sett, kunna köra truck. Det känns ganska vettigt att kunna det.

Sen handlade jag, och upptäckte att min sko gått sönder. Min sko som jag använt två eller tre gånger. Tragiskt, och sant. Och jag kan inte reklamera för att det är skor jag köpte för ett år sen.

Ohoh, jag träffade Leif på Maxi också. Det var najs.

Sen for jag till barnmorskan, jag får inte nya p-piller utskrivna för att jag är för fet. Hähä. Inte bra, inte bra alls. Men allt annat är bra, mitt blodtryck och att jag inte röker eller snusar eller har några sjukdomar. Jag kommer få mini-piller istället så att jag inte dör av en blodpropp. Men jag försöker ju loose some weight, så att det är väl bara att skärpa sig lite mer nu. Fast jag tror att det inte är några fel på minipillrena heller? Hm. Vi får väl se, jag får köra upp mina blodproppsbildande-hos-feta-personer-piller först.

Let's hope I don't die.



Sen gjorde jag middag nu. Nyss. Också la jag kniven på diskbänken och lallade på med nåt annat, sen gjorde jag nåt, pillade med disken och då föll kniven ner.

På min fot.

Men alla tår sitter kvar.

Men jag har ett sår och ett blimärke ovanför stortån. Hoppas det inte blir nån infektion.

Jag hade ananas på kniven.

Usch, usch kommer inte våga mig nära en kniv igen.


Clothes.

Jag kanske ska gå ner och se så att tvätten inte springer bort. Nu är det ju en ny tid, men om ingen ska ha den tiden antar jag att jag kan låta tvätten hänga lite längre.

Har hunnit städa bort det värsta, typ, så att det ser inte lika kaosartat ut längre. Igår hade jag borta min turkosa bh, men jag hittade den + lite mer tvätt när jag lyfte på sängöverkastet. Hmmhm. Blev lite mer maskiner än tänkt. Har hunnit tvätta båda mina fina jackor också. Jag är ju duktig och spiller jämt, så jag hade lite ... cola? på den ena och potatisgratäng på den andra. Så har jag tvättat jobbkläderna och allt. Allt!

Jag har inte hunnit äta något idag, och min mage är i uppror. Jag vet inte om det beror på något jag ätit tidigare (igår) eller om det är för att den inte fått nån mat idag. Ja. Nä. Här ska väl inte jag sitta och skriva om mina magbekymmer.

Norran

Vi kör lite norran också, medan vi väntar på tvätten.



Det roliga är såklart texten. Relevansen. "Tidigt på onsdagsmorgonen skällde deras hund". (Fortsättningsvis - och på så sätt upptäckte de vargen?)



"Det oönskade djuret har dokumenterats, men NEJ, det var ett gamalt foto från åland.". Ehh. Finns det någon mårdhund är frågan som kvarstår?


Vk.

För att lätta upp stämmningen kollar vi in lite på vk.



Vuxna män som inte kan lösa en konflikt genom att prata. Nejnej, här ska vi börja kasta sten på varandra, sådär som vuxna gör.



Vid en första anblick låter det ju ganska roligt. Döda nån med skumgummibitar. Men, såklart, det handlar ju om att björnen ska äta skumgummit och kvävas, om jag inte har missuppfattat något.. Sad.

Skitcentral

Hur irriterande är det på en skala 1 till fem miljoner?

Jag har gått till vårdcentralen här i Sävar två gånger (som förövrigt är jävligt svår att fatta, tandläkaren har en skylt men inte själva hälsocentralen och det är typ 43 skitdörrar). Nåväl, jag har gått dit två gånger för att få en tid hos barnmorskan för att kunna förnya mitt recept på p-piller. Första gången fick jag bara veta att hon inte var där, men att jag kunde ringa det här numret, dom här tiderna.

Nästa gång jag gick dit, i måndags, så fick jag veta att man BARA kan boka tid via telefon. Man kan alltså inte boka en tid med dom i receptionen, vilket jag har för mig att man ska kunna. Det kan man iaf i Burträsk. Eller jag har då gjort det?

Nä, jag måste ringa. Jaha, ringring idag då. Nä "Det finns tyvärr inga lediga tider, försök igen lite senare". Hur jäävla många finns det i sävar som måste ringa barnmorskan precis, precis i dag? Du måste ringa, men då kommer fan inte få tag i nån. Helvete så irriterande.

Jag har länge tyckt att det varit dåligt i Burträsk, men fan allstå.. jag undrar om det inte är sämre här.

Jehudamig

Idag har jag sovit alldeles, alldeles för länge. Och jag har, min vakna tid, gjort alldeles, alldeles för lite. Ätit två rismål. Inte risifrutti, utan Icas variant som är trippelt så god, av någon outgrundlig anledning.

Jag har lite ont i magen också. Kan bero på rismålen? Näää.. Jag sitter/ligger här och funderar på vad jag ska göra idag. Jag skulle behöva shavea mina legs, men jag drar mig lite för att göra det eftersom jag den här tiden på året brukar börja få sår på benen och alla som någonsin har testat raka sig vet att det är ganska svårt om man har sår, alternativt att man inte bryr sig och såren rivs upp (och det gör ganska ont det med). Så jag drar mig lite för det.

Jag funderar på om det var idag jag och Maria skulle träffas, men jag har inte skickat något sms för att få det bekräftat. Hmhm. Jag borde duscha och raka benen först.

Sen skulle jag ha behövt lokalisera vårdcentralen för att kunna gå dit och boka en tid. (Hatar att ringa). Men så står det att dom har lunchstängt 12-13. Värt att stänga igen. Sigh.

Sunday morning

Gud, jag blir typ deprimerad av att det bara går skit på teve. Och jag har avverkat allt på internet, inte för att det är en större prestation. Det går ganska så snabbt då det är typ Facebook och Bloggkoll. Hmhm. Läste den här bloggen och blev en aning upprörd. Fast jag vet redan att man inte ska lita på vad pressen säger och skriver. Hmhm.

Jag var ute och traskade lite idag, det är ju så underbart väder. Hade mina vikter på vristerna, så lite tyngre blev det kanske. Hmhm. Ja, det var min morgon det.

Nu.. tänkte jag spela lite tv-spel kanske. Jag är inte så motiverad att göra någonting, men det borde jag ju ändå kunna göra. Fast jag blir väl bara förbannad ^

Sömnmonstret.

Igår kväll var jag sååå helt totalt slut att jag somnade strax efter åtta. Då hade jag förvisso varit vaken sedan sex, men det är ändå ganska tidigt. Jag steg upp tio i morse, och sov alltså i 14 timmar. Som en stock, med undantag att jag var upp på toa halv sex.

Jag brukar vanligtvis känna mig seg efter att ha sovit så länge, men jag känner mig typ pånyttfödd. Inte riktigt kanske, men nästan. Jag har varit trött och en aning disträ de senaste dagarna, och det är nog bristande sömn som har orsakat detta. Men man kan ju inte direkt säga att jag inte tar tillvara på dagen iallafall, inte för att jag steg upp sent eller så.

Jag har diskat, och jag har bäddat sängen och jag har städat. Jag hade tänkt gå iväg och panta, och sen ska jag göra en lasagne för det har jag lovat Roger. Men jag blev bjuden till Maria också, och sen är det tänkt att vi ska gå på bio - förutsatt att det finns någon bra film att se..

Hmhm. Hm.. Hmm.. Hmmmmm... Nej jag kommer inte på om det var något mer jag skulle skriva.

I'm an angel. Or nåt. ><

Fick ett samtal tidigare. Det var jobbet. Som ville att jag skulle... jobba. Ja, just det - konstigt va? Jag är gullig, inte mina ord, och jobbar extra imorgon. I kassan. Extra cash. Jag fick skjuta upp min tvättid (buhu?) för att jag hatar att säga nej. Jag har sagt nej tidigare, men då har jag haft riktigt bra orsaker som t ex jag är 16 mil bort. Eller nåt sånt.

Men jag ställer gladeligen upp. Min sömn kanske inte kommer bli så glad, eller min kropp, men heey vem bryr sig. Man lever bara en gång! Jag måste låtit lite rolig i mitt resonemang, fast jag minns knappt vad jag själv sa. Men det var nåt om att jag hade tvättid, fast att jag kanske skulle kunna skjuta upp den, fast jag.. fast.. men.. ja men jag tar den där tidigare och flyttar fram tvättiden lite. Alla nöjda och glada och jag är den som alltid ställer upp. Jag gillar att vara den personen ^^

Fast då måste jag tvätta när jag kommer hem. Så jag slutar fem och tvättiden börjar fem. Och slutar 21.30. Så imorgon blir det dirr hem efter jobbet. Fast det är tur att man inte, längre, behöver vakta maskinerna. Jag var lite stirrig första gångerna, satt nere och läste en bok i fem timmar medan tvätten gick. Hooray liksom, kul sätt att spendera dagen.


Uuuuscha, nej nu måste vi sova.

RSS 2.0