Dagen före.. ääh

Dan före dan före doppardan. Eller? Jo.

Idag har jag slagit in och gjort färdigt julklapparna. Det känns ytterst skönt, för nu slipper jag oroa mig över det. Jag har pantat och släng skräp på lilla åvc och gjort spagetti och köttfärssås. Spelat lite sonic och nu på kvällskvisten har jag betalat räkningarna och satt in alla papper i pärmarna.

Man får ju mardrömmar av mindre, 7000 i räkningar. Usch fy och blä. Men nästa månad blir det mindre, för då är det inte Radiotjänst och ett annat elbolag. Så kanske, kanske blir det "bara" 6000. Yey.

Och jag sitter uppe än. Jag börjar fem imorgon. Det känns som jag vill spy och dö litegrann.

Så jag ska göra en matlåda, duscha och sen försöka sova. Men.. då är det ju criminal minds och fråga olle dokumentären. Hmhm. Hmhm. Hmmmm. Så har man sörplat coca cola också. Good luck sleeping säger jag bara.

Julbord.

Har spenderat helgen hemma i Burträsk. Wonderbar.

Var hemma hos mormor igår och satte upp teven på väggen, "platt"tv'n hon fick av mig och roger. Vår gamla alltså. Mormor är nöjd, kanske hippaste tanten i kvarteret nu, med en 42"are på väggen.

Sen så träffade jag pappa på affären. "Vi kommer vara hemma hela kvällen". När jag kommer dit sen så är dörren låst. TV'n går men det är låst och ingen öppnar när jag plingar på och ingen svarar när jag ringer. Hmm.. borde jag ta det som en hint? Haha. Bilen var hemma också.
Skämt åsido, jag tror att pappa antingen var ute på en till promenad, eller så hade han somnat på soffan. Irene kan ha varit nere i tvättstugan, jag vet inte och jag undersökte inte saken något närmare.

Så jag for och hängde med Chrillos istället. Vi spelade lite xbox och sen for jag hem halv tolv.

Igår när vi satt och åt middag, korv i ugn, så ringde Egons bror - Gunnar. Mamma och Egon vad bjudna på julbord imorgon. Dvs idag. Egon fick honom at bjuda mig och mormor också. Så alldeles strax ska jag iväg och äta julbord med min förra arbetsgivare, och forna arbetskamrater. Hähä.

Hänger ni med? Klart ni gör.

Nu ska jag fixa frippan.

BBLN

Börjar tro att jag är överkänslig mot katthår. Och damm.
Jag nyser så fruktansvärt hela tiden. Eller så har jag bara väldigt lättirriterade slemhinnor i näsan. Kanske mer troligt, eftersom jag nyser även på jobbet. När det blir kallt och så. Och vid starkt ljussken också. Nyser jag.

Fan vad underlig jag är.
Jag är nog inte allergisk mot die katzen. Men jag måste nog renbädda sängen här i Bbln* ändå.

Mao har nämligen gjort min säng till sin säng när jag inte är här. Vilket är större delen av tiden. Vilket då också innebär att sängen är mer katthår än annat. Ungefär samma procentsats som i hur mycket av sängen som är min och hur mycket som är hans.

Fattar ni? Mycket katthår. Det irriterar min näsa och ger mig "utslag" i ansiktet. Om det nu beror på det, eller om det är nåt annat. Hur som helst så sover man ju hur göttigt som helst i renbäddat. Det enda som suger är ju själva proceduren att renbädda. Usch.

*Brännbergsliden.

Min dag.

Idag har jag mått ganska mycket bajs. Om man får använda såna ord.

Jag har inte mått överdrivet bra, jag har mått illa, känt ungefär som att jag ska spy och har haft ont i huvudet. Sån ont i huvudet som inte kan botas med alvedon. Men nu börjar jag må bättre.

Sen ringde mamma, så jag har bokat tågbiljett åt Egon. Också har jag slagit in de flesta julklapparna, och funderat lite på vad jag ska komplettera med. Jag har spelat litegrann, men mest sett tv.

Helst av allt skulle jag villja gå och sova. För jag fick inte sova klart igår, eftersom att Egon ringde och väckte mig. Eller han ringde, och sen fick jag ett sms från röstbrevlådan där han bad att jag skulle ringa upp så fort jag hörde det. Då blir man ju bara lite worried. Men det var alltså bara lite tåg och så jag skulle kolla för att sedan boka.

Jajjamen.
Det var min dag det.

Yesterday.

Igår var det ju som sagt personalfest.
Det var oerhört spännande för min del på grund av flera saker.
Jag har inte druckit alkohol sedan i somras, typ midsommar eller så.
Jag har inte varit ute på "krogen" sedan jag tog studenten. Dvs juni 2009.
Jag har aldrig tidigare varit på en personalfest.

Jag har lärt mig flera saker efter gårdagskvällen.
Bland annat att det var lite överambitiöst av mig att dra i mig 7 cider, 2 glas bål och 3 shots då jag inte dricker alltför ofta.

Klockan tre ungefär började förfesten på Teg. Jag var först på plats, förrutom värden, men strax därpå anlände två kollegor till. Där kring fyra-fem var vi allihop. Typ 14 pers eller så.
Vi körde ett musikquiz, men jag sög. Jag hade bara svaret på en fråga. Jag kanske ska förklara hur det gick till först. Domaren spelar upp en låt i en kategori. I detta fall så skulle vi gissa vilken kroppsdel som nämndes i låten eller titeln.

Jag visste svaret på en men det tog ju ett tag. Alla andra drog till med gissningar och jag satt och försökte höra vilken låt det var. Millencolin, men vad fan hette låten. Skate.. Ben.. Lår.. Vad... Huvud... Sen poppade det upp. FINGERS CROSSED! SCORE!

Jag var förövrigt ganska lullig då. Ganska.

Sen for vi till själva festen, där det bjöds på mat, två valfria drycker (två dryckesbiljetter) och livemusik. Sen började jag må jättedåligt. Jag fick sjukt ont i huvudet och blev illamående. Kanske en bieffekt efter all alkoholhaltig dryck.
Så jag lämnade festen ganska tidigt. Inte först av alla, men jag var långt ifrån sist. Tror klockan var 23 eller nåt sånt. Smsade sambon som ringde tillbaka i tron om att jag typ blivit slagen eller något. Varför han nu skulle tro att nån på jobbet skulle vilja slå mig? Han kom iallafall och hämtade mig, skjutsade mig hem och for sedan själv tillbaka till stan och Teg för att umgås med en vän.

Jag själv, duschade och gick och la mig. Gick upp och sen bodde jag på toa tills klockan två eller så. Spydde och spydde även fast det inte direkt fanns något att spy upp.
Sen gick jag och la mig, och sov gött tills tio i morse. Märkte inte ens när sambon kom hem. 5 i morse.

Jag trodde att jag skulle vara död när jag vaknade i morse, men jag hade inte så ont i huvet som jag förväntade mig och jag mådde inte jätteilla. Efter att ha intagit en eller två alvedon och lite käk (sallad) så mådde jag mycket, mycket bättre.



Sen har jag spelat sonic unleashed. Precis när jag klådde bossen så hängde sig spelet. Och jag blev sååååå förbannad. Sen kom sambon hem och sa att jag var tvungen att byta kläder. Att jag inte kunde sitta som en smurf i min onepiece eftersom dom han var hos igår kanske skulle komma förbi. Kanske. Dom har ännu inte dykt upp.

Smurf.



Bakismat. Inte pizza som jag önskat med gott nog ändå.




Så här snygg var jag igår.
Fast med kläder.




Detaljer i håret. Viktigt.


Problems

Ikväll har vi personalfest. Fest.

Så nu hopar sig problemen, frågorna.

Vad fan ska jag ha på mig? Hur "finklädd" ska man vara? Det är ju liksom fest.
Sen kommer ju några fler frågeställningar. Hur varmt klädd måste man vara? I nuläget så har jag grävt fram en tunika som jag har använt en gång. Den är lite för fin för att användas till vardags, så är detta ett golden oppertunity? Har jag shorts under den då, ifall "kjolen" skulle gå på upptäcksfärd. Vill inte gärna flasha röva för hela arbetsplatsen.
Blir det för kallt att ha leggins, (shorts) och tunika?
Sen föredrar jag ju att ha något över armarna. Jag köpte en transparent svart skjorta igår när jag egentligen skulle handla julklappar. Jag var ju egentligen sugen på att ha den, men vad fan ska man ha under och till den då?

Och sen, vilka skor ska man ha? Blir det så att jag tar jegginsen (jeanslegginsen) och den transparenta skjortan så blir dom lätt bulliga nere vid fötterna.
Vilka skor kommer jag att få ont i fötterna av, och vilka kommer jag att få skavsår av? Vad har jag för högklackade skor som är lämpliga att ha en kväll i december?

Och vad fan ska jag göra med håret? Ja skulle egentligen ha vart och klippt mig för att jag börjar se ut som ett jädra troll, men det hinner jag ju inte göra innan jag ska iväg. Så vad ska jag göra med håret? Mörda det med massa vax och lera och spray?

Och sminket?

Fast det är ändå kläderna som är det stora problemet.
Vad fan ska jag ha på mig? Vad äger jag som är lämpligt ett tillfälle som detta.

RSS 2.0