Känner mig gammal

Idag har jag en riktigt dålig dag. Jag vaknade upp och hade ont i huvudet, och ont i magen. Tog en alvedon och åt havregryn till frukost.

Sen har det varit full rulle, lönehelg, det har bara sprutat folk. Jag förstår inte varför alla måste handla samtidigt. Sen blev det lite extra också, 1 timme och 45 minuter. Ser fram emot lönebeskedet, eller snarare lönen, i februari. Det kommer bli helt awesome.
Men jag har haft ont i huvudet och mått halvdåligt hela dagen. En kvart innan jag skulle få gå hem - andra gången - ringde en av mina kollegor och undrade om jag ville jobba till sex. Jag avböjde, hade det inte varit för att jag hade så ont i skallen så hade jag nog tackat ja. Men gammkroppen säger ifrån.

Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller vad det är, har sjukt ont i huvudet även fast jag tar alvedon och tar det lugnt. Känns litegrann som att jag har feber, jag är väldigt varm. Men jag har inte testat febern än, och jag tvivlar på att det skulle visa något alls, jag har sällan feber - även om jag blir varmare än normalt.


Movienight

Håller på att se en film. Eller höll på att se en film, sen kom nån och sen for Roger och vi fick pausa filmen och nu väntar jag på att han ska komma hem så att vi kan se färdigt filmen.

Silent night, deadly night. Inte för att filmen var sådär superbra, men har man börjat se så vill man ju gärna avsluta. Och dom har varit borta i typ .. 35 minuter. Jag vet inte ens vad dom skulle göra, nåt med bilar, bildelar. Tur för mig så går det Bones på tv, så det underhåller jag mig med så länge.

Och datorn. Fast det händer inte så mycket här. Oh, det går Click! ikväll också. Awesome. Hm, hm, hm. Jag hatar att jag missade början på bones, varför är skelettet vridet liksom?

Sprattelgubbe

Steg upp före tio idag med, jag vet inte vad det är med min kropp alltså. Min mage har låtit som en duva och jag har legat och sprattlat runt på golvet. Ja, jag har sprattlat runt på golvet frivilligt alltså, det skulle likna träning. Och usch usch usch, det var jobbigt.

Jag har ont i höfterna nu, jag känner mig som en gammal tant. Så här gamla damer ska inte ligga och sprattla på golvet överhuvudtaget. Nåja, är huvudet dumt får kroppen lida, eller hur är det man säger? Ska det verkligen göra ont att gå ner i vikt? Jag är tveksam, både till att det ska göra ont och att jag ens går ner i vikt.

Såg film igår, två stycken. My bloody valentine och The tattooist. Spännande spännande, kanske blir en film till idag. Sweeny Todd kanske, Roger vill inte se den med mig.

Fittmsn.

Åh vad jag har kämpat med datorn idag.

När jag har försökt logga in på msn har den krävt att jag måste installera nya versionen. Och jag försökte. Och jag lyckades fast jag misslyckades. Ja, det är sant. Den sa så till mig. Installeringen är klar! Var vänlig installera en gång till för ett fel uppstod. Jaha. Samma procedur igen, och det ska ni veta att det är inte gjort bara sådär att installera jävla sårarslet till msn. Nejnej, det tar mååånga minuter.

Sen gick det inte. Också tjoffade jag med det och installerade någon grej man var tvungen att ha. Och det tog typ en timme. Också installerade jag den andra saken. Och sen installerade jag programmet. Och loggade in, för att ingen skulle skriva till mig.

Hur typiskt är det. När man väl får igång det är det ingen som vill prata med mig. Jaja, jag håller mig väl till sanningen. Jag har inte så många som pratar med mig på msn. Idag har en person skrivit till mig. Min sambo. Som sitter vid sin dator, i samma rum. Hur tragiskt? Ganska mycket.

Åhå jaja, teknologi.

Effective

Jag har varit väldigt effektiv idag om jag får säga det själv. Jag har tvättat, diskat, städat och betalat räkningar. Just nu står fläsklägget och puttrar på spisen och min mage gör uppror eftersom den ännu inte fått annat än pepparkakor och kräm. Något lite fastare kanske vore en idé.

Min mage har förörvigt varit i uppror de senaste två dagarna, gjort ont och haft mystiska saker för sig. Idag, eller just nu, har jag inte särskilt ont i magen. Nu har jag däremot en tryckande huvudvärk som jag hoppas ska gå över av sig själv. Jag är något tveksam till att så kommer att vara fallet, men man kan väl få önska.


Jag överväger att snöra ihop en smet med fina muffins medan jag väntar på läggen, och jag funderar på att se en film ikväll. Jag funderar över mycket, och ibland blir det inte mer än så. Det går ju snabbt att snöra ihop en smet med muffins, och smöret går ut idag så det måste ju göras något.. Hmhm.

Chokladmuffins med bitar av vit choklad innuti? Hm. Hm. ÅÅh, min mage kurrar. Kan det vara mina mattankar som orsakar det?

Usch usch usch

Hur orken bara kan rinna ifrån en. Jag hade tvättid, fick lust att städa och baka muffins. Nu har jag tvättat och känner viljan att städa men har inte riktigt orken. Eller är det för att jag plötsligt fick insikten att det måste städas? Varför måste det städas? Jo för att det blev inte städat ordentligt sist. Usch usch usch. Dammråttor under sängen, bakom soffan. Usch usch usch.

Det blir lätt stökigt i en liten etta. Det har vi märkt, eller iallafall jag. Låter man disken stå ser det förjävligt ut. På ett större ställe så gör det inte så mycket, men nu är det så litet att det märks tydligt om man latar sig. Och den här lägenheten alstrar damm. Jag vettefan vars allt damm kommer ifrån. Dammsuger man och dammtorkar så är det dammigt lika fort igen. FÖNSTRENA är dammiga, vadfan? Brukar damm sätta sig uppför en vertikal yta? Tydligen.

Damm damm damm. Ska göra nåt åt min flyttkartong också. Bananlådan. Ställa upp blommorna i fönstret, gömma undran nutrilettpulvret och .. snöra skorna åt helvete? Nä, stoppa ner dom i källaren kanske. Usch usch usch. Och diska. Tvättstugan har tagit min livsork.

Muffins är ju gott. Men nu är jag sugen på popcorn. Ska jag städa och äta popcorn? Nej, då blir det ju inte rent. Popcorn smular ju så hemskt, så jag borde äta popcorn och sen städa, men då kommer det inte bli gjort. Ska jag bortse från min lathet och bara göra ett superryck?

Tvättstugan är min i två timmar till. Min tvätt hänger därnere. I tryggt förvar. Tre lås måste man låsa upp för att komma sig till tvättstugan. Hur spännande är inte det? Usch usch usch.

Vi har fått ränkningar idag också. Usch usch. Och den rena tvätten måste in i garderoben. Och ikväll kommer den första tvätten vara i tvättkorgen igen.

Förstå hur jävla deprimerande det är att inte få stoppa bort tvättkorgen någon gång. Det är nästan så att man vill döda sig själv ibland.

Uuuuiihi

Igår när jag ringde så svarade drömprinsen. Han svarade så. "Drömprinsen". Man blir lite lätt ställd till en början, men då hamnar man å andra sidan hos "Hashmed pizza och kebab" nån gång då och då också.

Och jag undrar vars folk får alla sina pengar ifrån. Det var galet kring jul, galet kring nyår och det är galet heela tiden. Vars ... skiter folk pengar eller? I så fall vill jag veta var och hur dom lyckas med det.


Har sett film ikväll förövrigt. Splicer, ganska så bra faktiskt. Men nu ska jag .. göra nåt annat kul.

Mordisk

Vem är på sämst humör idag? JO JAG!
Jag är så satans lättretlig. Jag har till och med lust att slå sönder något. Det är så satans irriterande, vilket bara gör mig ännu mer irriterad. Det är såna dagar man ska vara inlåst i en isoleringscell utan kontakt med ovärlden. Man får bara sitta där med sitt oförklarliga hat.

Jag har försökt städa, men det resulterar bara i att jag vill kasta sönder något. Vilket ju inte är så bra. Det är bra att vara arg om man ska skrubba toan, för att då blir den ju iallafall ren. Hm. Ska ta ner dom få julsaker vi har också, två tomtar och julstjärnaskärmen, och ta upp den andra skärmen.

Jag hade tänkt se film också. Men så upptäckte jag att kabeln till xboxet var borta och då fick jag damp inombords.

Roger har det inte lätt idag. Men jag har det å andra sidan inte heller lätt idag, men vissa verkar ju tro att jag är såhär för skojs skull. Newsflash, I'm not!


Hade tänkt gå ut och gå med kameran, men nu orkar jag fan inte. Jag möter väl nån som beter sig illa också dampar jag sönder. Eller så krånglar kameran också kastar jag ner den i ån. Det kan vi inte riskera. Jag tror jag ska städa toan och sen bara ta det lugnt, lägga mig i badkaret och ge mig själv terapi.

Jag kan för allt i världen inte förstå varför jag är som jag är idag.

Storstäd

Jag håller på att tvätta. Och jag säger då det, att det är väl då för väl att vi har två tvättmaskiner! Jag har två omgångar i nu, Rogers och mitt svarta. Sen har jag fyra omgångar till. Minst. Det låter kanske mycket, men då kanske jag ska avslöja att det är sänglinne och handdukar/badlakan också. Två omgångar sänglinne, fick nytt och vi ska renbädda. Eller jag ska renbädda, Roger får väl hjälpa till bäst han vill.

Och när det är nytt ska det ju tvättas. Så det ska göras. Ohh. Om 10 minuter är första omgången klar, sen ska jag sitta kvar nere i tvättstugan för att jag litar inte på torktumlaren. Förra gången började det ju lukta bränt, så... jag tar nog med mig en bok och stannar kvar där nere. Sen får jag väl städa när mina resterande fyra tvättar är klar. Om två timmar. Eller mer.

Efter fem får jag väl städa. Eller så städar jag inte så for älski städa på onsdag. För då är ju han ledig. Jag föreslog det igår, eftersom jag tvättar kan väl han städa. Han lät inte så taggad. Hm. Nä men jag städar kanske toan i eftermiddag då. Då är iallafall det gjort.

Tjockis

Tjopp tjopp.

Idag kom älskade Maria och handlade hos mig på Maxi :) Jag blir alltid lika glad när någon jag känner kommer förbi :P

Nu är det nytt år också. Ska försöka ta mig i kragen och göra något åt kaggen. Hahahahaha. Nä men, dra ner på godiset och träna kanske.
När jag gick från bilen så bestämde jag att jag ska banne mig träna imorgonbitti, men imorgonbitti så kommer sängen att kännas mer lockande. Såklart. Hm.

Men jag har inte köpt något godis idag. Inte ens en Coca cola. Nu är det detox som gäller. Gällande colan. Måste få äta upp godsakerna jag har hemma va?


RSS 2.0