Posten.

Förra veckan hamnade posten fel två gånger. En granntant fick vårt brev om bredbandet och vi fick brev från trygghansa som inte ens skulle till det här kvarteret.

Idag fick vi en tidning som skulle till granntanten, jag antar att det är samma tant som fick vår post tidigare.

Man får ju en lite dålig känsla av det hela. Tänk om mina brev hamnar hos han som trygghansabrevet skulle till? Tänk om han är en sån som inte orkar returnera breven eller gå med dom till dess rättmätige ägare? (heter det så?). Tänk om mina brev bara hooopar sig där. Eller att breven hamnar hos nån som inte läser på kuveret. Bara öppnar och "oj här var det pengar. Vad roligt". Inte för att jag får så mycket pengar med posten. Men tänk om.

Det känns inte bra alltså. Att posten hamnar fel en gång i veckan - eller oftare. Det beror ju på om alla är ärliga och lämnar tillbaka posten som hamnat fel. Breven som ligger innanför dörren när vi kommer hem kanske kommit senare än vad den skulle - för att dom hamnade fel.
Shit alltså. Ingen bra statistik, borde man skälla på posten som inte kan sortera posten rätt?

Fast postmannen är snäll. Han höll upp dörren för mig idag. Oj. Nu måste jag snart fara och tjäna pengar.

Nyinflyttad

Jag har fått post idag också. Reklam, reklam. Reklam i brev, dom hittar då vägar att gå runt "Ingen reklam Tack"skylten. Stoppa reklamen i brev så är det okej. Det är visserligen bra reklam, riktad till mig som kommer från en annan kommun.

Gratis kaffe om jag handlar på coop. Gratis körv om jag handlar på OKQ8. Gratis brandvarnare på coop bygg. 150 kr rabatt om jag klipper mig hos attityd. 25 öre rabatt per liter bensin på OKQ8. 200 kr rabatt vid köp av 6 månaderslinser eller 90 endagslinser. Hm. Vad är sexmånaderslinser undrar jag. Antar att dom menar 6 st månadslinser. Den kommer jag nyttja. Jag har mitt sista par nu. Kanske ska nyttja den där .. klipp dig.. lappen. Också. Börjar vara lite mycket hår nu, och det var ju länge sen jag klippte mig. Hmmhmh.

Jag ska nog flytta oftare. :)

Svartmärke.

Igår halkade jag i trappan på jobbet. Den upp till lunchrummet, omklädningsrummen osv. Jag var påväg ner efter rasten och dom hade precis torkat trappan. Det blev halt och jag halkade och dompade ner dom sista två metrarna. Det gjorde ont som fan och jag höll på att dö.

Jag fick begränsad rörlighet och begränsad hastighet framåt. Det blev lättare ju längre tid det gick. Är ju så surt att sånt ska hända på första rasten när man har hela dagen kvar.

Nu har jag ett blåmärke som tar upp typ hela skinkan. Det är stort. Jag hade kunnat visa en bild, men å andra sidan så vill jag inte lägga ut min röv på internet. Muhuhu. Jag publicerade inte ens en bild på mitt feta blåmärke jag fick när jag blev sparkad av kvigan i ladugården. Så .. nej. Jag gör det inte.

Dessutom så blir det ju aldrig samma sak på bild.

Imorgon kommer mamma och mormor. :)

CRAZY!

Härligt, idag är man inte längre bakis. Igår kände jag mig typ fortfarande på gränsen till full, och jag mådde vansinnigt dåligt heeeela dagen. HELA dagen. Fram till halv tre när jag äntligen somnade. Aldrig mer ska jag suga i mig en hel vinare själv. Och cider. Och snaps. Jag vet inte vad det var som gjorde mig SÅ dålig, men jag misstänker vinaren. Har hört att man blir riktigt dålig av dom.


Ikväll ska jag köra hem till Sävar, till min lägenhet och till min sambo. Helt sjukt. Jag är sambo. Hoppas att jag inte möter någon galning på vägen. När jag körde hem i torsdagskväll kom det en galning efter mig. Han körde INTE lagligt, han körde om utan sikt (det var kurvigt nanting) och smal väg.

Är det fel av mig att önska att personen som är så vårdslös hamnar i diket? För jag önskar det, varje gång jag bli omkörd av någon galning. "Hoppas du kör i diket, eller kör på någon älg". Bara för att han ska lära sig liksom. Och ja, jag är 1000% säker på att det var en herre i bilen. Tjejer kör inte så där galet. Inte ens dom galnaste.

Julen som kortast

Man mår som man förtjänar heter det väl? Men jag tycker fan inte att jag förtjänar att må såhär, även om jag drack lite för mycket igår. Jag fick en tetra vin igår, smultronvin, som jag på nåt sätt lyckades dra i mig - tillsammas med fyra 4,5ors cider och en snaps.

Ja, det är väl kanske inte konstigt att jag mår dåligt idag. Men att jag mår dåligt hela dagen är konstigt. Jag är förvisso inte van att dricka så mycket, och när jag var upp 5 i morse var jag väl fortfarande full. Då mådde jag bara illa. Hmhmm. Wonder why.


Julafton var finemang annars, fick massa fina grejer som jag inte orkar rabbla upp och hos mormor var typ alla. Vi var 13 personer och släkten är ju störtskön så det var en massa fina historier och skämt. Mycket god mat, randiga fatet och hemmagjorda köttbullar. Mmmm.. Man åt ju som om att man aldrig skulle få se mat igen.

Idag har vi ätit pizza. Väldigt ojuligt, och väldigt gött. Imorgon ska jag skruva ihop mammas byrå.

Sicko

Gud varför kan jag inte bara bli frisk.

Jag känner mig elak. Jag börjar åtta och jag ringde till jobbet för 20 minuter sen och meddelade att jag inte kunde komma. Det är ju lite kort varsel, särskilt såhär i juletider. Det fick jag också höra. Men till mitt försvar så kände jag mig bättre igår och trodde verkligen att jag skulle kunna fara. Jag antar att det var lugnet före stormen.

Idag hostar jag så att jag spyr. Eller ja, jag hostar och det känns som att jag ska spy. Hade jag haft något att spy upp så hade jag kanske gjort det. Jag har svårigheter att andas, det blir inte bättre och jag tycker väldigt synd om mig själv. Samtidigt som jag väldigt gärna skulle vilja jobba.

Jag sitter bara här och tänker på min förlorade inkomst, massa pengar bara flyyyyyger iväg bara för att någon argsint bakterie känt för att bosätta sig i min kropp. Snart hade jag tänkt återgå till sängen, om jag nu kommer att kunna sova. Tveksamt känner jag. Hostar jag såhär i sittande tillstånd så lär det bara bli värre när jag lägger mig ner.

Också piper det från någonstans också. Brandlarm? Man blir paranoid. Kanske är detta dagen jag brinner inne. Bara för att toppa dagen med något, för den är ju så utomordentligt bra annars.

Framtidens mordoffer?

Jag läste precis en artikel på aftonbladet. Bara för att mitt ringfinger är längre än mitt pekfinger så är det tydligen ökad risk att jag blir mördad, hamnar i fängelse eller blir kriminell. 

Jaha. Där ser man. Jag känner inget behov av att vara kriminell eller så, känner inte att jag vill bruka våld mot någon så alltså så är det den där ökad risk att jag blir mördad. Vem kommer att göra det? Och varför? Ska jag jämt gå runt och vara orolig över att nån ska mörda mig? Shiiiet alltså. 




Igår så handlade förövrigt Sonja hos mig, min f.d engelskalärare. Hon kände igen mig. Hoppas jag, för hon frågade om jag hade fått fast jobb eller om jag bara jobbade över jul. Sånt frågar man väl inte vem som helst i strorköpskassan? Hon kände igen mig. Coolt. Jag som är så tystlåten ska väl inte bli ihågkommen? Men jag sätter tydligen mina spår också, för jag ser ju inte direkt annorlunda ut. 
Hmhm, nu ska jag fara på Ica Sävar och köpa lunch, och sen börjar jag jobba 12. I'm huuuungry.

Särring"!

Har varit på stan idag, hämtat ut biljetterna till Sabaton. Det är förbandet vi är ute efter egentligen, mohahahah! 

Har varit på Swedbank och känt mig vuxen och kan numer kolla mitt banksaldo via mobilen. Hääääftigt värre, och helt gratis. Har beställt ett nytt bankkort också, Visastyle för att det ska vara skillnad på korten. Jag ska även komma ihåg att skriva ner koden till det gemensamma kortet också, så att vi kommer ihåg det när det väl ska till och användas. Hmhmh. 

Nu ska vi fara och langa grejer till lägenheten. Rogers mor har kört diskmaskinen hela dagen. Roger har även ringt till hyresvärden för att få veta vilket förråd som är vårat, men det fick vi inte veta än utan "imorgon". Vilken bitch, lägenheten är ju vår nu och då ska vi väl ändå få veta vilket förråd som är vårat också? Skitkärring. Jag har aldrig träffat henne, men jag ogillar henne redan.

Jag vill ju kunna bära undan garderoberna snarast, få bort lite rat från lägenheten så att man har lite golvyta. Nej "Imorgon". Särring. Är det så svårt att bara kläcka ur sig vilket nummer förrådet har? Tydligen. BLÄÄGGGHH!!

Fula fiskar

Idag är dagen då vi Officiellt får vår lägenhet. Tanta är fortfarande sur för att vi fick nycklarna av tidigare hyresgästen i förtid så att vi kunde börja renovera och vi har våra små teorier till varför tanta är arg. 

Vi tror nämligen att det är så att hon är sur över den förlorade inkomsten. Alltså, när dom besiktar lägenheten och det är många fula hål i väggarna eller fettfläckar på tapeterna eller liknande så kan dom ta betalt för det av dom som bott där innan. Men eftersom vi har slipat och spacklat väggarna och lagt nytt golv i sovrummet och så, så kan hon inte göra det då vi "tagit bort bevisen". Och därmed tagit bort hennes easy way to make money. För dom pengarna går såklart rakt ner i fickan. 

Dom är fula på Rönnstigen. Rogers kompis fick t ex betala 2000 för att det hade blivit hål i en garderobsdörr. Dom spacklade och spraymålade och därmed blev det så dyrt. Men det visade sig att dom hade rollat garderoben, och bara sagt att som spraymålat för att kunna ta mer betalt och därmed få mer cashing. 

Fula fiskar med andra ord. Dom går även in i lägenheter utan att fråga före, vilket inte är okej. Vi funderar på att sätta upp en lapp "Ni vet väl att det är straffbart att gå in i folks lägenheter utan tillåtelse?". Klistra på dörren "Denna lokal är övervakad". Hehehehe. Kul. Hehehe. Fan vad paff dom skulle bli om någon var hemma när dom klev in genom dörren. Jag jobbar ju så udda tider, så det kommer säkerligen att hända. Fy fan vad man ska anmäla dom då, för så får det ju verkligen inte gå till.

Så om ägarna läser detta. Akta er för vår lägenhet, ni kan råka riktigt illa ut om ni inte följer lagarna.

RSS 2.0