Jag har

Jag har varit sjuk.
Jag har beställt en ny kamera.
Jag har agerat privat chaufför åt mormor.
Jag har blivit pratad med av en snäll farbror på sjukhuset.

Jag har ätit pizza.
Jag har Ben & Jerrys, Cockie dough, i frysen.
Jag har Coca Cola.

Imorgon friskförklarar jag mig.
Imorgon mailar jag min handläggare så vi kan boka en ny tid.
Imorgon ska jag söka jobb. Var? Don't know.

Imorgon får jag nog mina deklarationspapper också.
Wie. Jag vill ha min kamera. Men får deklarationspapper.

Måti

Vilken vecka alltså. ^^

Kom hem från Sävar på söndag eftermiddag, svängde in hos pappa i stugan och grillade lite körv och mackor och käkade lite godis innan jag drog vidare hemåt, till mamma. Precis i den "brantaste" kurvan står det fyra renjävlar på vägen. Renar är söta och jag önskar dom inget ont, men dom ger mig paniken när dom är på vägen. Framför bilen. När jag for till Sävar fick jag 2 som sprang framför bilen, kul, kul. Dom jag mötte måste ju trott att jag höll på plåga dom eller något.

När jag gick och la mig där kring halv ett hos mamma så hörde jag att det mullrade i soptunnorna som står nedanför mitt fönster. Tidigare på kvällen hade vi pratat om att björnarna börjar kliva upp ur sitt ide nu, så jag låg ett tag och gruvade mig. OMG det är en björn utanför mitt fönster!! Samlade mod och kikade ut och såg först ingenting, sen såg jag det... en .. Hund. Först tänkte jag varg, men sen skällde den på mig och då insåg jag att det nog var en av Connys hundar.

Somnade, vaknade och fick nyheten av mamma på morgonen. Det är en hund här! Ja, den var här inatt också. Så vi gick ut och pratade med den, och den var hur go och gullig som helst. Jämthund med färger som en schäfer. Love it. Så började "räddningspådraget". MMS till pappa och Eva. Vet du nån som kan ha en sån här hund? Testade ringa Conny, inget svar. Sen ringde pappa och pratade lite och sen ringde Eva och pratade lite. Sen ringde Eva till Kerstin som i sin tur ringde Conny som i sin tur kom och hämtade hunden som han kört runt och letat efter.

Mamma och Conny pratade ett tag och jag satt på bron och kliade hunden som verkligen skulle vara precis på en. Blandning mellan jämthund, schäfer och.. varg, trodde Conny. Han hade en annan också, från samma kull. Den blev stor och var bara igång på natten så den trodde han absolut att det var varg i.
Sen berättade han att hans "inneboende", fosterson?, ramlat från en balkong under natten. Det händer tydligen mycket sånt i Burträsk, hoppa genom fönster, ramla från balkong. Skumt.


I natt kunde jag inte sova, hade vansinnigt ont i magen, trodde jag skulle dö. Sen började jag spy, popcorn, popcorn. Sen gick jag och la mig, trodde det skulle bli bra. Icket, upp och spy galla, tre gånger till. Sen fick jag sova, och sen upp i morse. Illamående, vågade inte äta något så drack lite vatten och lite c-vitamin. Kunde knappt gå i morse, var så svag. Tänkte jag måste få i mig lite vitaminer och så, så att jag inte blir liggande. Det fick jag inte behålla länge, drack mer vatten. Samma sak. Sen gick jag och la mig, ringde mamma. Försöker få i mig lite yoghurt som jag fick mamma att köpa åt mig.
Det går trögt, och jag svettas som en gris. Hade 38,5 i feber när jag testade sist. Tror inte att den har sjunkit.

Också ringde AF mitt i allt också, undrade om jag var sugen på praktik och eventuell jobbchans på ICA i Bygdsiljum. Det är väl inte drömstället, men jag tackade ja. Så jag får väl se om Jörgen ringer mig och vill ha mig. Har dom en chark? Hmhm. Nåväl, det är väl en bra början iallafall, och det är ju inte vansinnigt långt heller.


Nu ska jag försöka få i mig den sista decilitern yoghurt och sen ska jag försöka duscha. Känner mig vansinnigt äcklig. Svett, svett. Och inget stan blir det imorgon heller. Får ringa Jessica i morgon bitti och säga att jag inte kan komma. Eller jag kan ju, om hon vill ha magsjuka.

RSS 2.0