Update

Inläggen duggar otätt. Länge sen jag skrev, men det är för att jag har så mycket annat för mig. Hahaha. Vem försöker jag lura. Jag har ganska mycket tid över att göra saker men jag gör ändå inget vettigt av tiden.

Jag jobbar och sen åker jag hem och petar navelludd. Ungefär. Jag har böcker jag borde läsa, jag har ju köpt dom så det betyder ju att jag vill läsa dom också. Hmhm. Nu har jag ju fått mindre timmar på schemat, vilket borde innebära att jag får meeeer tid över att göra sånt jag vill.

Men varför blir inget av?



Har börjat köra nutrilettkuren igen. Eller ja.. jag försöker. Det fuskas rätt mycket. Det blir ett mål riktig mat om dagen. Men det blir ett reeeeeeeejält mål också, så att det går si sådär. Hahah. Jag gick ner fyra kilo och sen gick jag upp två kilo, så jag ska försöka ta mig i kragen och köra kuren fullt ut. Jag vill bli av med fläskbullen jag har. Hahaha. Bra namn på den, jag vet. Jag försöker träna också, men .. ja. Som ni förstår så går det inte så bra det heller hahaha.

Idag, ganska nyss, har jag diskat undan disken. Plockat undan lite grejer och betalat hyran. Det är ju sista dagen idag så jag tänkte att det kanske måste göras så vi inte får arga hyresvärdar efter oss.

Förra onsdagen var jag och Los Chrillos och såg Nikola Sarcevic. Vi fick dåliga platser, det var varmt och äckligt och det var underlig tid också om jag får säga det. Menmen, vad kan man förvänta sig när det kostar 80 kronor. Det var bra musik, men man såg absolut ingenting. Inte för att jag vet om det var något att se (?jag såg ju inget?), men efteråt kändes det lite som att man lika gärna kunnat stanna hemma och bara lyssna en timme på hans låtar. Litegrann kändes det så.



Igår träffade jag Ida på jobbet också, hon handlade i min kassa. Det var kul, henne har jag inte träffat (tror jag?) sedan vi gick ut nian. (Vi gick 7-9 tillsammans, och spelade i samma fotbollslag). Det var najs, jag blir alltid lika glad när jag träffar någon jag känner - som dessutom vill prata med mig. HAha. Det händer dessvärre inte ofta.

Nej, jag börjar om en timme så jag ska kanske ska börja göra mig klar.

Min mobilas

Min mobil gör lite som den vill.

Igår när jag skulle ringa Chrillos så gick det inte. Det gick inte fram några signaler och när jag skulle starta om den så hängde den sig. Den frös på "stänger av telefonen". Så jag plockade ur batteriet, stoppade i det igen och när jag startade den igen så kände den för att bli bra igen.

Fyra meddelanden fick jag. Först ett röstmeddelande från pappa som han lämnat 24 timmar tidigare. Och ett meddelande från älsk som ville att jag skulle meddela ifall jag var framme eller dött på väg till Burträsk. Bra där. Ett sms från Chrill som undrade ifall jag var vaken 7. Det var jag förövrigt, en stund innan jag somnadet om.
Sen ramlade det in, det sista. "+4690****** har försökt att nå dig 1 gång, 2011-03-09 kl:13.19."

Jobbet alltså. Jag är mest nyfiken på vad dom ville. Fast det var kanske lika bra att mobilen var död eftersom jag hur som haver inte kan jobba nu när jag åkt hem till Burträsk. Har strikt tidsschema på fredag också, då jag ska agera chaufför åt Anita. Om vi har tur.


Nä, jag hade ju tänkt fara till stan idag. Jag kanske borde dra på mig ett par sockar, torka klart håret och borsta tänderna. Polisen är ju ute, då vill man se fin ut. Hahahaha. Nej men skämt åsido - är detta dagen jag för första gången blir stoppad av polisen?

I'm backing up



Den är rätt skön. :)
Men kommer tänka på låten varje gång jag backar bilen, eller backar överhuvudtaget :P


Burträsk



Omg, varför flyttade jag härifrån?
Det är ju här allt händer?!


Inte ens lokaltidningen...



Att inte ens lokaltidningen kan få det rätt. Herregud.

Fine liksom om folk från söder tror att dom har åkt tåg genom Burträsk, men hallå alltså?


RSS 2.0