One more day

Trallalala.

Imorse steg jag upp 3.20 eller nåt sånt. Började 5. Jobbade till strax efter tre och sen drev jag i butiken. Åkte hem, och har suttit i soffan. Och ätit korv. Och glass.

Och här sitter jag ännu. Även fast jag ska upp och jobba 6 imorgon. 6-15 ser min arbetsdag ut imorgon. Sen mina vänner. Sen har jag semester. Och det känns jädra gött. Men vad ska jag göra på dagarna?
Städa och tvätta hela dagarna? :)

Brightan

Jag tror inte att det är nyttigt att se på teve. Särskilt inte ikväll. Särskilt inte femman. What the f**k liksom?

Först, snåljåp eller sparsam. En snubbe på 44 år som inte är vegetarian men inte köpt en köttbit på 30 år. They say at least. Han kör runt och söker roadkills. Nyttigt. Jag tror nog att det är billigare att köpa en köttbit eller två på affären är billigare än att köra runt 5 mil varenda dag. Men det beror förstås vilken bil man har. Sen kanske han är ute efter det där exotiska. "Ohh, en ekorre. Smaskens!".

Ett annat par jämförde priser och åkte till olika affärer. Om nutellan var billigare på en annan affär så skulle dom åka dit dagen därpå. Själva produkten kanske är billigare, men är det allt som allt billigare? Resan dit kostar ju och la di da. Tid är pengar heter det ju, och så mycket tid som dom la ner på att inte spendera ett öre för mycket.. Då spenderar man hellre några öre för mycket, än att fara och flänga hit och dit för att få produkten billigast.

Smartast var väl hon som handlade allt på kupong nästan. Skrev till olika företag, hyllade deras produkter och fick värdekuponger som tack eller nåt sånt. Funkar det så? Är det så man ska göra, skriva till random företag och berätta om hur underbara deras produkter är så kanske man får nåt gratis? Bara för att få det billigare/gratis? Har man inte liiiiiite för mycket fritid då?


Och nu. På femman. Sexadviceshop eller vad det hette. Storbritannien än en gång. Man blir ju mörkrädd. Är britter så... sådär? Nalta eljest? En son frågar sin mamma om en flicka kan bli gravid första gången man har sex.
Mamman säger nej, och förklarar att första gången är mödomshinnan ivägen.
Han är skeptiskt och frågar det här programmet då. (Och mamman och sonen slår vad om vem som har rätt också)
Alltså... Va?

Elin


RSS 2.0