Trött och grinig

Igår var jag i stan med Chrillos och hennes föräldrar en kort sväng, köpte ett par fejkconverse för 100kr på Coop, för att mina vårskor eller sommarskor börjar ge upp. Nog för att sommaren verkar väldigt avlägsen när det vräker ner snö, men.. lika bra att vara förberedd.

Gick och la mig nio igår kväll, men det blev tio eftersom att jag ställde fram klockan innan jag gick och la mig. Halv tolv somnade jag men jag fick inte sova länge. Ringepling i mobilen, tre gånger klockan ett. Skickade ett sms att jag inte kunde prata dels för att täckningen här är totalt obefintlig och för att jag skulle jobba idag.
Budskapet verkar inte gått fram, eftersom det ringde ytterligare tre gånger klockan tre så jag är lite grinig idag. Steg upp sex efter att ha fått ungefär sådär 4 timmars sömn, så jag är inte direkt sprudlande och full av energi och livsglädje som man kanske kan tro!

Jobbat, ensam första timmen. Urban kom åtta och frågade om jag kommit ihåg att ställa fram klockan. Det hade inte han så han blev lite förvånad då han kom till ladugården eftersom han trott att han var i tid. Nåväl, jag vet ju vad som ska göras och så. Har ju jobbat själv förr.

Sitter och gäspar och får tårar i ögonen. Blir väl att försöka göra en tidigkväll, men vi vet alla att jag kommer att misslyckas. Jag blir nämligen pigg när jag slutat jobba, av någon anledning.

Imorgon ska jag till stan, Chrillos hakar på. Sen har jag möte klockan tre på Miroi och Chrillos skulle ränna på stan med sin moder och sedan åker hennes mamma med oss hem och slipper bussen. Alla nöjda och glada. Och sen ska jag in igen på tisdag, skjutsa mormor och då ska jag försöka hinna på AF för att lämna in mitt "tidkort" för att få någon slant från Försäkringskassan.

Hurtigurt

Min statistik är bra nog lustig. Upp, ner och hit och dit. Underligt att någon ens envisas med att gå in här när jag knappt uppdaterar längre. Jag söker jobb, får inga svar. Söker. Inget. Shh.

Fick brev från polismyndigheten idag, jag skickade ju efter ett utdrag ur belastningsregistret. Fick inget, eftersom jag inte har någon belastning.. eller vad man ska säga. Men vad är det då jag ska visa upp när arbetsgivaren vill se? Det papperet som säger att om det inte följer med något mer papper så är du inte med i registret?

Knepigt, får se om man hamnar i nån sån situation.
Har försökt börja motionera, gick en hurtig sväng i 20 minuter igår och en hurtig lite kortare sväng idag. Man tar ju inte ut sig det första man gör. Försöker äta lite nyttigare. (Typ som vanligt fast med grönsaker, haha). Får se om det ger något.

Imorgon jobbar jag, mobba kossorna - eller tvärtom. Vanligtvis är det tvärtom. I söndags ramlade jag ner i bajskulverten, så jag hade bajs upp till knät på vänster ben. Det var inge kul, fick vätska in i skon och så. (Vätska = vatten, mjölk, urin). Får se om det går bättre imorgon.

Har skickat sms till Chrillisen och frågat om Fredrik skulle fara idag eller hur det var men har inte fått något svar. Har suttit och irriterat mig på det, men.. det är ju inget att bli irriterad över egentligen. Vet inte varför jag har så konstigt humör. Me first, typ.
Funderar på att ringa, men resonerar lite så att om hon inte svarar på smset så är hon förmodligen med Fredrik. Eftersom hon inte är ute länge på internet heller. Mjamja, jag dör ju inte av ensamheten direkt..

bläh.

Jag har som lagt ner det här projektet. Jag har ingenting att skriva om, jag har ingen lust att skriva längre och det känns som att jag har så mycket annat bättre för mig.
Idag ska jag tillexempel följa mamma och Eva till stan. Imorgon jobbar jag, och sen är jag ledig två dagar och sen jobbar jag helg. Sen är jag ledig två dagar, sen jobbar jag igen. Sen är jag ledig några dagar och sen ska jag skjutsa mormor till sjukan.

Min bil går fortfarande emot mig, en till lampa började lysa men det åtgärdade jag kvickt med lite glukol. Kylarvätskan hade runnit iväg alltså. Lite oroväckande dock, så det inte är som med forden. Dundunduuuu.. Dörren frös igen förra gången jag jobbade helg, det hade frusit i gångjärnen så nu hänger dörren snett - men snett på rätt sätt. Den hängde upp sig, så vi behöver bara dra ner den litegrann så att dörren går stänga utan våld.

Vilka jävla skitbilar jag får tag på va. Och Check Engine lampan lyser fortfarande. En på mammas jobb sa att det kunde vara servicelampan, men jag vet inte varför den skulle gnälla om kylaren då. Ojdå. Jag börjar se ett samband... Bäst kolla över kylaren kanske. Hmm.
Sen så läker den ju olja också. Måste köpa oljeplugg.




Var i stan i .. månd..torsdags. Hittade tre par byxor (för att jag letade) så nu går jag inte med rumpan bar (vilket jag gjort om jag väntat längre). Tycker det är sjukligt jobbigt att köpa byxor. Kanske hittar fler idag ^^

Men som sagt, jag har som lagt bloggprojektet på is, eftersom jag inte tycker det är kul och mest känner mig förbannad. Enda anledningen till att jag uppdaterar nu är för att jag känner mig tvungen. Så räkna inte med något fler inlägg förrän om ... 3 veckor?

RSS 2.0