Mission (Impossible?)

Idag har jag varit högeffektiv känns det som.

Jag steg upp klockan sju, klickade lite på datorn och så innan jag gjorde mig i ordning för att fara till Stan. Skellefteå alltså, för dom som inte förstår det. For först förbi Burträsk och hämtade Chrillos, och sen körde vi via Hjoggböle. Just innan stan kom det en bil bakom och slickade röv. Jag hatar när bilarna bakom ligger så nära att det känns som att dom är och knuffar i bagagen.

Parkerade på Brinken (Man vill ju ha en varm och go bil när man är klar) också traskade jag till AF och Chrille gick för lite shopping med sin mor. Fick först vänta i den överhettade och överfulla hallen, men bara i några minuter. Sen skrev jag upp mig på tavlan, som vanligt och sen blev jag inlurad i ett rum i väntan på att bli inkallad.

Praktikchansen blev jag inkallad på. Frasses, praktikchans. Så nu har jag sökt där också, lämnade namn, nummer och e-post. Får se om dom hör av sig. Frasses är kanske inte idyllen, man har ju lite fördomar kanske. Men det är ju absolut bättre än ingenting. Jag vill ju göra något om dagarna, inte bara sitta hemma och pilla i naveln. (Jag hade tänkt skriva nåt annat).

Sen när praktikchansen var över gick jag ut, i "lobbyn" och fick vänta några minuter innan receptionisten eller vad vi ska kalla henne kom och frågade om jag hade Yosef (? eller nåt sånt namn) som handledare. Jag hade inte fått någon handledare så jag sa det. Hon skulle kolla vem som var min handledare och sedan sprang hon iväg. Och kom inte igen.

Sen kom en man, och undrade om jag hade Yosef (? Det känns som att det var det dom sa) som handledare. Uppgav samma svar. Han bestämde sig för att norpa mig iallafall, och det var ju tur det för det visade sig att jag inte hade Yosef, eller vad han nu hette, som handledare. Jag hade Robert Broberg. Eller, vad han nu hette.

Mannen jag fick tala med hette Tony, han var jättetrevlig och snäll och jag kände mig avslappnad. Alltså motsatsen till vad jag brukar när jag träffar AF annars. Jag önskar nästan jag hade Tony som handläggare, men han var inte involverad i UGA egentligen.

Vi pratade om vad jag sökt för jobb, hur man fyllde i blanketten och att jag borde fara på Sommarjobbs"mässan" på onsdag. Så jag gör väl det. Full rulle nästa vecka då. Så pratade vi lite om utbildning, jag har ju börjat överväga att läsa någon kurs eller så, fastän jag är så skoltrött (även fast jag inte gått skola på närmare ett år). Vi får se, han rabblade upp några utbildningar AF hade, men det var mest kakelsättare och liknande. Men det kanske är något.

Eller så finns det ju extrajobb i platsbanken. Homepartyförsäljare. Det låter som nåt för mig va? Stå framför en grupp människor och predika om Sexleksaker. Mohaha. Nä, gud vad jag skulle vara röd.

Iallafall, när jag skulle lämna Tony så sa vi exakt samma sak, samtidigt. Det var lite läskigt. Ut i kylan. Kulkul.


Sen träffade jag Chrillos med bihang (bihang är Chrills mor) på H&M och vi plöjde oss igenom H&M, Lindex och Gina innan jag och Chrill emigrerade till bilen för att bege oss hemåt. Jag hann spendera pengar. Attans. Blev en klännning (hoppas det blir varmt snart så jag får ha den) på Lindex och en tröja på Gina. En mjuk en.
Obligatoriskt stopp på Krysset. Gott, men kallt. Fick vänta i 30 minuter på maten typ. I kylan.

Hem, byta om och jobba. Ensam. Och nu har jag fått uppdrag. Mission: Hämta hockeybiljett i Lundgrens brevlåda. Håhå, jaja. Får se hur det går. Det största problemet blir nog att komma ihåg att jag ska hämta biljetten.

Kära tittare, ni har äran och chansen ..

Fascinationen över Nicola fortsätter. Idag har han bjudit in mig till sin grupp. Jag känner mig väldigt utvald, särskilt eftersom han ville bli vän med mig - men inte med Chrillos ^^ Även fast båda var medlem i hans tidigare grupp. (Som kanske var startad av någon annan? Och nu vill han ta över verksamheten?). I vart fall, jag är fortfarande fascinerad.

Igår bar jag in ved, dammsög och hängde tvätt. Jag rensade kattoan och la pussel. Högeffektiv, javisst. Idag har jag skottat av balkongen. Uppfriskande. Ska laga middag åt mor och Egon ikväll, Mannagrynsgröt. Avancerade grejjer.

Drömde om halsavskärningar inatt, pga det som hände i Sthlm. Det var ju inte så trevligt att drömma om det. Och det är ju inte så trevligt att det har hänt heller. Vi säger R.I.P Danne, även fast jag inte kände honom. Men jag känner folk som kände honom, så .. En tyst minut för honom.


Nu ska jag försöka knåpa ihop några ansökningar. Funderar på att gå in på Snidex på måndag. Kände mig inte så motiverad till det, får jag jobb där så blir jag ju fast i Burträsk :(

Självaste överheten!

När jag loggade in på facebook i morse ville en Adam Karlsson bli vän med mig. En parallellklasskompis's lillebror. Jag vet inte varför han ville bli vän med mig (och Chrille) men vi båda accepterade. Vill han bli vän med oss så får han väl bli det. Som Chrillos sa "Vem är jag att förneka honom min vänskap."

När jag loggade in nyss hade jag en till vänförfrågan. Jag förväntade mig att det var någon annan jag gått skola med som också ville bli vän med mig.

Nej.
Det var självaste Nicola Sarcevic som hade skickat en vänförfrågan. Till mig. Jisses, det här kommer jag leva på länge, länge. För er som inte vet vem Nicola är (gud nåde er) så är det sångaren i Millencolin, fast nu har han även en solokarriär.


Glue Girl


Ännu mer bil

OKQ8 Burträsk är dom bästa ♥

Bilsaten jävlas ju bara mer och mer för varje dag. Det är nog som Chrille säger, nu börjar limmet lossna så nu kommer alla brister och fel fram. Ingen annan som fattade det där antar jag? Jag skyller på vintern. Förra gången jag skulle tanka så var det ett tjockt lager is över hela tankluckan, så jag fick hacka fram den med hjälp av min röda fina sop. Idag... Var den låst. Den har aldrig varit låst förrut. Så jag stod och bröt och bände också kom en av tjejerna som jobbar där ut och hjälpte mig lite.
Sen kom självaste Harry ut och kom på lösningen. Centrallåset. Ja, givetvis. Tanklocket är kopplat till centrallåset som kärvar ibland, så när jag låste upp bilen så låstes inte tanklocket upp sist så nu när jag skulle tanka så fick jag inte upp tanklocket. Så jag låste bilen, låste upp och voilá, tanklocket gick upp lätt som en fjäder.

Man blir ju lite förbannad. Men man lär sig ju något nytt.
Hm. Ja. Igår släcktes lampan i bilen. Idag tändes den igen. Jag är arg. Jävla skitbil. Bestäm dig, är du trasig eller ej?! Kom på nu att OKQ8 över lag är nog bäst. Köpte oljefilter i stan igår, killen som jobbade var väldigt hjälpsam. Hoppas bara jag fick rätt. HAHAHA!



Och igår var jag på Solbacken. När jag skulle köra ut från Julaparkeringen och entra Willysparkeringen kom det en Volvo fullsmockad med unga killar. Fan vad dom glodde alltså. Har dom aldrig sett en tjej köra bil förrut eller vad?

RSS 2.0