Imorgon glömmer jag inte.

Den här tiden förra året så satt jag i en bil efter E4an och nickade till vägstolparna. Vi, svärfar, sambon och jag, var påväg till Herning i Danmark på tractorpulling. Varför minns jag att det är exakt ett år sedan? Jo, för att själva tävlingen var den 30:e, och vi åkte ner dagen före. Hur minns jag att det var 30:e? Jo. Det är pappas födelsedag och jag glömde totalt bort det när vi var därnere. Skäms!.
Jag hade för mig att det var 31:a, eftersom det är något speciellt med 31:a. Men det är ju min namnsdag. Vilket också är pinsamt att glömma. Men inte lika.


Rock 'n roll tour

Igår var jag chaufför i utbyte mot biljetter. Brolle jr spelade på Bursiljum folkpark och folk gick man ur huse för att se honom spela. Det var bra. Utom underlaget. Stå i klack i utförsbacke och med stenigt underlag gör inte underverk för fötterna kan jag ju avslöja. Han sjöng mest cover på rockclassiker som Elvis och.... Ja jag vet inte vilka fler. Nu ska jag återgå till I am Legend. Får se om jag dör av hjärtsnörpen eller så :P


Semester

I måndags började vi åka söderöver, med mål i Dalarna. Det har gått långsamt, men vi har ju då husvagnen också. Stannade första natten strax nedanför ö-vik. Fin liten camping alldeles i en vik eller sjö eller vad det var. Vatten. Igår tog vi oss till Järvsö och idag har jag fått spana in kyrkan där. Sveriges största landsortskyrka. Sen nu ikväll har vi nått slutmålet, Gimsbärke.


Idag.

Idag har jag spenderat pengar så gud förbannat.

Jag for på apoteket och köpte skavsårplåster och idominsalva för 200 spänn. Sen på Coop, för det var närmast, och köpte lite pepsi eftersom vi verkar ha en kamel hemma som dricker upp allt drickbart direkt det kommer innanför dörren. Jag undrar jag var den kamelen gömmer sig.

Sen for jag på Jula och köpte en strömadapter till datorn, och joho då det var kabeln det var fel i. Så nu sitter jag med den stora datorn istället för den lilla.

Sen for jag på Net on Net. Oj. Oj. Oj. Vad jag slösade pengar. Har länge velat ha en systemkamera, och jag har drömt och fantiserat men aldrig gjort slag i saken. Men idag gjorde jag det jag länge fruktat. Jag spenderade flera tusen på en kamera. Så nu är det ju bara att jag börjar fotografera mera.

En långtidsinvestering, som jag sa till Chrillos.
 
I'm Happy. Nu fattas bara den där tatueringen. Sen är det bara dyra saker kvar på min önskelista.

Vad är väl en bal på slottet

Åhå jaja. Om man ändå vore miljonär, så mycket enklare allt vore.

Att kunna köpa allt man ville ha och inte behöva tänka på lån och sånt. Inte för att jag behöver det i dagens läge heller, men ändå.

En systemkamera har man ju råd med. (Om man inte ska börja med vurstingvurstingen).
En tatuering är väl inte heller så dyr, om man inte ska ha en full sleve eller så. Och det vill ju inte jag, jag vill ju bara ha en simpel (vilken förolämpning!) tattoo på, förmodligen, underarmen. Vad kan det bli? 3-4000 max?

Men sen blir det dyra grejer.
En ny bil.
Ett hus med perfekt läge kanske.
Nya möbler (Som ju då går med huset)

Åh. Men det är ju gratis att drömma.

Myggbiten

Jag lyckades somna innan det började klia.

Men. Igår när vi gick runt så var jag tvungen att göra ett besök inne i skogen för att det inte skulle ske en olycka. Så jag har myggbett på axlarna, i nacken och även på mer underliga sällen som låren och skinkorna. Yey. Och, det är dom på insidan av låren som kliar. Och på rumpan. Och det är så irriterande, för man får ju absolut inte klia, för man vill ju inte ha sår där. Armar och ben går bra, men annars får man inte klia. Egentligen inte på armar och ben heller, men där är det väl mer naturligt att man har myggbett.

Men nä. Igår slog myggen på stort, och bet bara på baksidan axlar, där man inte riktigt ser dom. 8 kan jag räkna till bara genom en snabb blick på vänster axel. Och det är väl typ lika många på andra sida.

Får smorsla med hydrokortison eller nåt sånt här annat antiinsektsbettklet. Hooooorayyyyy.

Love hurts

Åh, jag har ju såklart inte bara varit duktig dessa dagar, jag har ju dessutom ådragit mig vissa skador som försvårar tillvaron för mig litegrann.

I söndags städade vi (mest mamma) husvagnen. Och jag fick det nobla uppdraget att piska pontonerna(kuddarna alltså).Jag vet inte hur det gick till, men det slutade med att jag hade två blåsor i handen. Långfinger och pekfinger (närmast handflatan så att säga). Jahajahajaha. Betyder det att jag jobbar för lite med händerna? Jag kände ju inte ens att det var på g. Jobbigt är det iallafall, att ha två rätt stora blåsor i handen.

Sen gick vi ut och gick. Jag i mina Easy tone och mamma i sina. Jag hade skavsårsplåster i förebyggande men tro på fan att jag inte får en mongoblåsa ändå UNDER skavsårsplåstret. Som nu gör livet surt för mig, i och med att jag måste gå runt i mammas Foppatofflor. Yeeeeah, haij fasjön.

Men så provade vi och gick runt idag. Som sagt. Och tro på fan att jag får en till skoskavsblåsa. På lilltån. På samma fot. . . Och. Vi blev attackerade av mygg. Så jag borde nog egentligen sova innan det börjar klia.


1½ vecka

Jag har semester. Vilket inte syns så mycket här på bloggen, där det uppdateras lika dåligt som alltid.

Jag började stenhårt, gick av 15 på midsommarafton. Åt middag hos svärföräldrarna, åkte hem till min far och kollade vad dom pysslade med och sedan hem till Sävar igen.
Sov tills jag vaknade på midsommardagen och åkte iväg till Lube för att städa och tvätta bilen. Köpte även Rubbing, så att jag kanske, eventuellt, får en glänsande fin bil i sommar. Min är ju som sagt lite solblekt, närmare beige än röd om man ska överdriva.

Sen har jag städat hela lägenheten. (Utom vissa delar av toaletten.) Och tvättat allt som funnits att tvätta. Jag har tvättat sängkläder. Och påslakan. Och hela jävla tvättkorgen. Lagat mat. Diskat. Bakat paj. Diskat. Kladdkaka. Diskat.

Sen åkte jag på en dyngförkylning som babe så vänligt smittat mig med. Så jag krasslade i soffan en hel solig dag (nä det var faktiskt mulet). Gick och la mig halv nio och somnade halv två. Däremellan låg jag och yrade, trodde jag var sammansatt av fem delar och ja. Jag vet inte alltmöjligt. Missbrukade smärtdödande, vitaminer och te med gigantiska mängder honung.
Där mitt i natten blev jag desperat och försökte svepa ett glas vatten med 1 msk gurkmeja. Det gjorde mig inte friskare, eller gladare, eller mindre illamående. Men jag kom på andra tankar och uppenbarligen så somnade jag ju efter det. Förmodligen av utmattning, men man vet aldrig.

Sen så åkte jag hem till mamma i lördags. Klippte gräsmattan (3h) på måndagen, samt underhöll dom som skulle laga telefonledningen. Mamma arrenderar mark till en bonde här och han lyckas ibland köra ner telefonledningen. Det är inte första gången det hänt, så att säga. Men, dom var här och lagade och lagade och lagade. Sen lagade dom lite till.
På tre ställen hade det släppt. Och jag klippte gräset. Och klippte gräset. Och klippte gräset. Fy fanken vad det var gräs alltså. Överallt.

Idag har jag gjort middagen. Kycklingcurrypaj. Yumyum kan man väl säga. Sen kände jag mig hurtig så jag dammsög och min kära mor också. Sen så gick vi runt. Fy. Fy. Fy.

Ja, jag har också hängt med Chrillos idag. Vi har gått igenom lite nostalgi här serru, och bara hängt. Och sölat Calippo. En helt vanlig dag alltså.

Man kan väl säga att jag fått en rätt bra start på semestern här. Imorgon kanske jag ska lada ved. I don't know.

RSS 2.0