Dom bär snart ut sig själv alltså.

Jag har inte varit särskilt produktiv idag.
Jag sov till 11 och vaknade av ett plingplongljud. Jag fick alltså sms. Reklam, kan man väl säga. Från Kappahl. Hmmh. Ibland är det ju visserligen bra reklam. Men jag handlar inte kläder så ofta nu, för att jag rymmer inte mer i garderoben. Muhhaha.

Jag har tvättat en av mina nya stickade tröjor (vad motsägelsefullt mot vad det jag precis skrev). Och jag måste handtvätta den andra. Håller på att tvätta mina arbetskläder. Ska snart gå ut med soporna.

Har burit ut kartongerna jag hade julgrejset i. Och krukorna som har innehållit döda blommor lite för länge. Tog in vinter"kängorna" som jag köpte på maxi för 2 år sen. Jag måste köpa nya vinterskor. I nuläget har jag fejkconverse med hål i. Eller dom där, som inte är så snygga. Så just nu kör jag på "fodrade" högklackade. Men jag vill ha ett par högre kängor. Typ. Som går upp efter benet alltså, så jag inte får snö i skon.

Jag hade tänkt baka typ saffransbullar idag. Eller lussekatter heter det väl. Men jag vet inte om jag orkar. Jag blev så fruktansvärt lat helt plötsligt.

Jag ska iallafall gå ut med soporna och ta in posten och sopa av bilen. Och bron. Soporna har typ börjat kompostera sig själv, så it's time.

Korvstoppningsfabriken

Det finns både fördelar och nackdelar med att jobba i en butik.
För några veckor sedan, kan ha varit två, så blev jag halvt om halvt utskälld av en kund för att prinskorvens bäst före var 2 december. Kunden menade på att "dom här håller sig ju inte ända till jul. Man har ju inte sittning den andra december!".

Hade prinskorven haft en hållbarhet på 2 månader så är jag inte så säker på att jag hade velat äta dom. Då får det väl inte ens kallas korv längre, då det bara skulle vara konserveringsmedel och aromer. Ska man skratta eller gråta åt eländet?

Anger management. Deluxe

Jag har haft en dålig tid ett tag. Torsdag-fredag var nog nästan värst och jag trodde jag skulle explodera. Eller implodera. Jag är ju inte en person som gör mycket väsen av mig, har jag hört. Jag är alltid snäll och go och rar och tyst och .. ja ni fattar.
Torsdag-fredag hade jag nästan lust att smälla till nån. Jag har varit på så fruktansvärt dåligt humör att jag nästan haft ont i käkarna för att jag pressat samman tänderna så mycket.

Och det finns ju några alternativ till varför. Kanske beror det bara på ett. Kanske beror det på alltihop. Vem vet, inte jag.

1. Det är länge sen jag hade ett raseriutbrott. Senast var väl där kring 2007 tror jag? Det är inte bra att lägga locket på om man är arg eller upprörd. Samtidigt så får man ju inte hålla på att skrika åt och slå folk heller. Känns lite som en tvärtomversion av DLK's Hat. "Kärlek, kärlek, kärlek men vad gör du med ditt hat?". Eller så. (Orginalet går ju, som alla förhoppningsvis vet, "Hat och hat och hat, men vad gööööööör du av din kärlek?".) (lyssna på den vetjag)

2. Folk är bara överjävligt jävliga bara för att vara överjävligt jävliga.

3. Det är snart jul.

4. Jag har börjat köra nutrilett-diet, vilket kan göra mig en aning mer lättretlig.

5. Det är en fis som satt sig på tvären. Eller ja...
 
Men nu är jag i Burträsk, så på måndag kommer jag vara lugn och harmonisk. Eeeeeeller?

RSS 2.0