Dom bär snart ut sig själv alltså.

Jag har inte varit särskilt produktiv idag.
Jag sov till 11 och vaknade av ett plingplongljud. Jag fick alltså sms. Reklam, kan man väl säga. Från Kappahl. Hmmh. Ibland är det ju visserligen bra reklam. Men jag handlar inte kläder så ofta nu, för att jag rymmer inte mer i garderoben. Muhhaha.

Jag har tvättat en av mina nya stickade tröjor (vad motsägelsefullt mot vad det jag precis skrev). Och jag måste handtvätta den andra. Håller på att tvätta mina arbetskläder. Ska snart gå ut med soporna.

Har burit ut kartongerna jag hade julgrejset i. Och krukorna som har innehållit döda blommor lite för länge. Tog in vinter"kängorna" som jag köpte på maxi för 2 år sen. Jag måste köpa nya vinterskor. I nuläget har jag fejkconverse med hål i. Eller dom där, som inte är så snygga. Så just nu kör jag på "fodrade" högklackade. Men jag vill ha ett par högre kängor. Typ. Som går upp efter benet alltså, så jag inte får snö i skon.

Jag hade tänkt baka typ saffransbullar idag. Eller lussekatter heter det väl. Men jag vet inte om jag orkar. Jag blev så fruktansvärt lat helt plötsligt.

Jag ska iallafall gå ut med soporna och ta in posten och sopa av bilen. Och bron. Soporna har typ börjat kompostera sig själv, så it's time.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0