Roflmao

Inatt har Roffe legat i fönstret och sovit, Mao låg i buren och sov och allt var frid och fröjd. Tills klockan sju, då började Roffe hoppa upp och ner, för då hörde han att det blev liv i övriga huset. Igårnatt däremot, inte kul.

Vi (jag och Chrillos) hämtade Mao och Roffe i stan i fredags, bror hade kastrerat dom. Kissarna var vaken när jag fick ta dom, och Roffe både kissade och bajsade i buren påväg hem. Det luktade inget vidare, 4 mil i urindoft. Yumm.
Iallafall, dom fick vara instängda på toan tills dom kvicknat till och sen blev det livat i holken.

Våra kissar fick ligga på kökssoffan och Roffe och Mao sprang runt nedanför, Roffe ställde sig med tassarna mot soffan och kikade upp över kanten och sen pep han resten av kvällen och Micke fräste och skrek. Micke klöste mig när jag försökte klappa honom, det gjorde ont. Sen fick småkissarna sova inne hos mig och dom hade inte ro i kroppen. Upp, ner, upp, ner. Hopp, skutt, jam. Upp, ner. Jag agerade språngbräda. Inte mycket sömn, med andra ord.

Igår var det ungefär likadant. Mao och Roffe omringade Ville, Roffe försökte sätta på Ville, och ville slog omkull Roffe och fräste ifrån. Micke satt under soffan och mådde dåligt, och dom vita sprang emellan och retades.


I stan var det inte heller kul. Jag blev tutad på i Rondellen fastän jag inte gjort någonting fel. Alla körde som nå jävla idioter igår, en kille sicksackade sig fram på E4an i centrum och en annan parkerade in mig så jag fick göra en fickparkering ut. Det var en dålig dag, jag var på ganska kasst humör.

Men idag är det bättre, förrutom att jag inte kan få tag i Gunnar. Jag skulle ringa upp honom, men inte fått tag i honom. Jag skulle få jobba i veckan, och till helgen. Fast det var ju ändå min jobbarhelg så. . . Inget svar från något av jobben jag sökt heller, och på tisdag inleds min period i Jobbgaranti för ungdomar. I want a job. Ingen som har något passande att ge mig ? ;P


4 kitties

Idag har sotaren varit här. Det blåser storm ute, för katterna är det lugnet före stormen och jag gruvar mig för att bära in ved. Jag har varit och hämtat posten, höll på blåsa bort. Jippiekayey, lixom.

Mjmmhm.. På fredag ska jag till Skellefteå och hämta Rofl och Mao, dom ska kastreras och sedan ska jag ta hand om dom. Dom kissar ju så lätt på sig när dom är sövda, och ramlar rätt utför trappor om dom är groggy. Ja. Sen ska vi ha dom, för bror min åker till Norge.
Därför är det lugnet före stormen för våra katter, för dom är Livrädda för Rofl och Mao. Micke är iallafall, han är en liten surgubbe. Hoppas det kommer gå bra iallafall, att dom lär sig.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Spionage


I förrgår kväll for jag till Chrillos som vanligt, och som vanligt parkerade jag bakom konsum - nedanför mormor. Och jag la märke till att mormor stod i vardagsrummet, och hon upptäckte att någon parkerade så hon gick till fönstret och kikade. Sen kom hon väl på att hon syntes från gatan när hon bara stod där och spanade, eftersom hon hukade/satte sig på stolen bredvid fönstret och började speja från bakom gardinen och mellan blomkrukorna. Gardinen är transparent förstår ni, så man ser igenom.

Det såg hursomhaver väldigt roligt ut, och jag förklarade det mycket bättre i det andra inlägget som försvann. Men ni kanske kan föreställa er. Jag höll iallafall på att garva ihjäl mig, och jag vet inte ifall mormor såg att det var jag men hon borde väl ha listat ut det när jag skuttade iväg mot Chrillos. Jag hade egentligen tänkt köpa dricka, men jag vågade inte när mormor spionerade. :P


Hot 'n Cold


The Baseballs - Hot 'n Cold


Sicken jävla skrotdag

Jag tror jag har vaknat på fel sida idag. Jag är så jävla förbannad, helt utan anledning. Jag pajade extraljusknappen igår, så nu får jag den inte att stanna inne så jag måste köra på helljus endast och man ser ju fan ingenting med dom. Skrot. Så jag försökte fippla till det idag, men fan heller att det ska gå. Vilken jävla skitdag.

Mamma och Egon är inte hemma, dom hade lämnat en lapp. "Du kan väl elda och bära in ved." Kan, kan jag väl. Givetvis är det ingen idé att "säga emot". Alla andra som inte är jag tror ju att jag inte har någonting bättre för mig om dagarna än att sitta på facebook och spela farmville. Jag söker faktiskt jobb också, i fördärvelse. Jag har skrivit om mitt CV och skulle skriva ut det. Men i helvete heller att det ville gå. Vilken jävla skitdag.

Var nära på slå sönder datorn. Så mitt i allt så börjar den sega, och tänka och bara skrota och då blir man ju inte direkt mindre förbannad. Jag hade ju tänkt fara till Sävar idag också, men jag vet inte nu alltså.. Det är ju inge kul att vara där om jag ska vara på ett sånt här skithumör.

Jag bar ju in ved då, men satan att stället stod på rätt ställe.Och satan att det skulle gå komma till vedhäcken, och jävlar vad presenningen var ivägen. Också blåste det, så det var ju fasen dubbelt arbete. Också rasade häcken, också fick jag en jävla träbit på knät som föll från 1,5 meters höjd. Nä, tusan ingenting vill gå min väg idag. Jag tror jag far till Sävar imorgon istället, annars lär jag väl köra ner i diket, krocka och bli påkörd på vägen dit. Förmodligen kommer bilen att explodera, och sen kommer en björn som vaknade av smällen och äter upp mig.

Ja. Det låter något som skulle kunna hända mig idag.

Sagoland



Dikeskörning

Idag har jag varit första gången i diket. Vilket perfekt sätt att starta 2010 på. Dikeskörning.
Korsningen Bygdsiljum, Åkullsjön, Robertsfors. Jag skulle svänga vänster, bromsade i god tid för att inte få kast på bilen. På nåt sätt fick jag det iallafall, ett däck for över asfaltskanten och slutligen låg lite mer än halva bilen i diket.

Turligt nog kom en tjej gående som var bosatt i närheten så hon ringde till en traktorägare som kom och drog upp mig ur diket. Dagens hjältar, kan man säga. Igår diskuterade dom hur många gånger dom krockat och varit i diket vid matbordet. Det var säkert därför jag hamnade i diket idag ^^

Nä jag vet. Enda anledningen till att man åker av vägen är för att man kör för fort. Men då 30km/h är för fort, då är det jävligt halt ute. Jävla pissväder. Och chockad blev man.

RSS 2.0