Helgen

Jag känner mig så jädra slö, och jag känner mig så jädra stressad samtidigt. Jag fattar inte, men samtidigt gör jag det. Jag blir inte utvilad när jag far hem till Burträsk. Det är så mycket jag "måste" hinna göra, och ändå får jag lite dåligt samvete för att jag inte hinner göra allt lika mycket eller helt enkelt inte hinner göra allt punkt.

Jag har bara tre ställen jag behöver besöka. Tre personer som jag "måste" träffa när jag är hemma på besök. Men jag har så svårt att få tid till allt och samtidigt göra det jag ska. Fattar ni? Jag "måste" prioritera att vara med mina föräldrar. Men jag "måste" också hinna träffa bästavän då det blir så långt mellan gångerna. (Nu har det förvisso varit varje varannan helg men ändå).

Och det är ju inte bara att fara dit heller. Alla andra har ju planer och grejer dom ska göra, precis som jag. På fredagen var inte Chrillos hemma, så då kunde jag ju bara vara med mamma. Eller, ja.
Och på lördagen kom Chrillos hem, men då skulle jag och mamma göra äppeldricka, middag och sen skulle vi gå och jag skulle träffa pappa efter halv sju. Sen till Chrill. Men då var båda så trötta, så det blev ingen lång stund. "Bara" till ett.

Idag så sov jag waaaaaay to long, gjorde klart den där satans drickan (mest mamma som gjorde faktiskt). Sen har jag inte gjort nåt typ. Klockan fem ska vi till Åbyn och äta surströmming, och efter det ska mamma och jag gå. Sen, ska jag ner och träffa Chrill igen, men det blir nog inte så sent idag för att jag ska upp och jobba imorgon (12.15, men jag måste köra 10 mil också).
Sen ska jag hinna packa ihop mina grejer också.

Så.. Man kan kort sagt säga att jag inte hunnit någonting, trots att jag inte direkt gjort någonting annat. Visst är det bara för deprimerande när det blir så?

Moving

Jag ska flytta.

Eller vi, ska flytta.

Vi fick lägenheten vi ville ha. För att ingen annan ville ha den. Hur ska man tolka det? Det är en tvåa på 58.7 kvadratmeter, med tvättmaskin och ett helt kylskåp och ett helt frysskåp. Viktigt. Så skönt det ska bli. Så grymt, skönt, det ska bli att slippa trängas på 38kvadrat. Slippa släpa 20 kilo tvätt upp och ner för trapporna varannan vecka och så grymt skönt att slippa hålla på med tetris när man ska packa in och ut ur frysen.

Den första November får vi tillgång.
Jag längtar.

Feeeed me

Sitter och väntar på att min middag ska bli klar. Idag blir det rotsaksgratäng med kalkonfilé tillagad i ugn med en röra av kesella. För det har jag förtjänat.

Sitter och ser på grey's under tiden. Och har ont i huvudet. Och grinar litegrann. Jag fattar inte varför jag är så känslig för sorgliga saker på tv. Hmhm. Kanske är därför jag har ont i huvet.

Yeey, nu är rotfruktsgratängen klar. Hoppas kalkonen är klar snart. Och att programmet är slut snart, för att jag kan inte gå till köket innan det är slut. Or can I?

Roadrage.

Varje gång jag ska till eller från jobbet så hamnar jag efter någon som inte verkar veta vars gaspedalen sitter. Nu ska jag inte låta som världens gasgladaste människa, men visst kan man väl köra lite snabbare än 30 där det är 50? Eller snabbare än 80 där det är 110?

Det jag blir mest irriterad över är nog ändå när jag hamnar efter en bil. En sån fancy bil som enligt reklamerna ska kunna köra i berg och grejer. En SUV, crosscountry, jeep... ja en sån där offroadbil. Varför köper man en sån bil, om man ändå inte tänker köra mer än 10 km/h på vägar med grus eller små gupp.

Varför spenderar man så mycket pengar om man ändå inte tänker nyttja funktionerna. Gör dom reklam om att den ska gå köra offroad, ja då ska den nog hålla om man kör på lite guppigare vägar. Tycker man.

Eller så hamnar jag bakom en traktor, eller lastbil, eller grävskopa.

En morgon hamnade jag efter två lastbilar, tre traktorer och en grävskopa. Då blir man lite irriterad.

Och ibland hamnar man bakom en segfis, och sen får man en gasgalning bakom sig som kör så nära att om man skulle bara släppa gasen så skulle köra in i en. Det är så otäckt när för kör för nära. Ibland blir jag sugen på att tvärbromsa för att skrämmas, men om jag gör det och kör in i mig så kan jag ju bli skadad. Och bilen. Så jag gör det aldrig.

Och när folk kör efter med helljus. Eller har såna där starka ljus som man inte får ha på bilar som inte har ljusreglage eller hur det är. Eller såna olagliga. Åååh, jag hatar det. Kan man inte få montera helljus bakåt också, så man kan blända tillbaka? Hur singlerar man åt någon bakåt, att "Släck helljuset idiot!"?

Känner alldeles för ofta att vissa inte borde få ha körkort.

Roadrage. Eller, Rage because of road.

Pinkytoe

Jaha ja. Det här var ju trevligt.

Min lilltånagel ramlade av.
Men det var väl egentligen lika bra. Och en tidsfråga. Nu kanske jag kan få en ny frisk nagel. Om jag får någon överhuvudtaget vill säga. Men det gör inte ont. Borde det inte göra ont?

Jag blir fan inte förvånad om hela jävla lilltån ramlar av imorgon.

Numbers.

Och bara för att jag skrev det där inlägget så ringer de ännu flitigare. Tre gånger ringde dom enbart igår.

Och det okända numret är inte längre okänt. Det var visst min barnmorska som ville prata litegrann med mig.

Phone.

Jag har några konstiga nummer som ringer mig. Eller det är ett som ringer hela tiden, och sen är det några som ringt en eller två gånger. Nyss fick jag ett samtal från "okänd". Jag svarar ju sällan om jag inte vet vem det är som ringer.

Nån från norge ringde en signal häromdagen, och sen är det ett nummer som ringer hela tiden. Nåt.. 0310310313010301013101. Fruktansvärt många nollor och ettor och treor. Inte sådär långt då, men .. Och dom ringer, och ringer, och ringer. Jag har nog ... minst 5 samtal missade från det numret när en vecka har gått. Och det har hållit på så i några veckor.

Och numret finns ingenstans, och jag vill inte svara för att jag tror att det är försäljare, men försäljare brukar inte vara så ihärdiga. Dom ger upp förr eller senare, ringer inte flera gånger om dagen och flera veckor i sträck. Jag är skeptisk, och nyfiken. Men jag vill inte svara. Så jag vet inte vad jag ska göra. Svara och be dom dra åt hell?

Kanske. Jag vet inte. Får se om jag har mod nog att svara en vacker dag.

Samtidigt ringer dom så udda tidpunkter att jag inte tror att det är ett företag heller. Nån söndag har dom ringt. Efter nio har dom ringt. Mysko.

My birthday

Jag fyller år idag. Yey!

Jag jobbar idag. 10 timmar. Yey....

Vilken rolig födelsedag jag ska ha!
Men jag slapp iallafall inventera.

RSS 2.0