Manlig instinkt

Om jag inte har något som gör att jag måste stiga upp så ligger jag. Tro mig, jag försöker men sängen håller kvar mig om jag inte måste stiga upp. Jag ställde klockan på sju, och tjugo i åtta. Tjugo i tio vaknade jag igen och svor. Men jag är ju iallafall uppe före elva varje dag.

Hade tänkt vara duktig idag, typ städa före jag tvättar. Ne, det blev inte så. Sen fastnade jag vid datorn och teven mellan tvättstugerundorna och nu står lägget på spisen. MMmmhm. Lite duktig är jag iallafall idag. Jag har inte vikt tvätten. Jag tänkte att jag kanske kan få hjälp med det.
Men älsk verkar känna på sig att något hemskt väntar honom, eftersom han inte kommer hem.

Fire



Igårkväll när jag och Chrillos var på väg hem till Burträsk från Umeå så passerade vi en övertänd ladugård. Strax innan Botsmark blev vi omkörda av polisen som blinkade med helljus och blåljus och vi blev helt till oss (iaf jag). VARS SKA DOM?! FÖLJ EFTER!!

Nja, inte riktigt. Eller jo.

Men när vi svängt av i Botsmark så fick vi vårt svar, där stod en hel ladugård i brand. 300 meter ladugård brinner ganska bra, och det tog ett bra tag att passera. Dels för att det var bilar och folk ivägen, och dels för att jag velade. Får man köra förbi? Ska jag köra förbi? Får man? AAAAAARGH!

Vi passerade iallafall, och Chrill fick ta några bilder genom rutan som vi sedan mmsade till norran. Och nu är vår bild med där. Chrill ringde sin mor som kollade upp vad det handlade om, vad som brann alltså. Ladugård hade vi listat ut, jag passerar ju där några gånger så jag vet ju vad som skulle stått där. En ladugård.

Dom hann rädda hästarna iaf. Och boningshuset som stod bara 15 meter ifrån. Och det var ju tur, skönt att höra. Vad hemskt att passera en brand där någon brinner inne liksom, jag skulle börja må fruktansvärt dåligt.

Men det var ingen dålig brasa. Det blev varmt inne i bilen, fruktansvärt varmt, när man passerade. Också började det lukta rök och så. Det var väldigt spännande.


<3

Idag är det tvättdag. Vilket trevligt sätt att spendera alla hjärtans dag på. Fast det är ju bra med rena kläder om man ska hem till svärmora och äta tårta. Kan vara en fördel om man inte luktar.. unket.. eller så.

Chrillos är här också, assisterar mig i tvättandet. När kläderna är rena. Vi har två maskiner kvar att starta och tre timmar kvar av tvättiden. Jösses.

Jag måste tanka bilen sen också. Och skjutsa "hem" henne. När jag kom hem efter att ha hämtat henne möttes jag av rosor och en hjärtask på bordet. Men jag har inte vågat äta något ur asken än.
Det känns så oförskämt av mig. När jag fyllde år så var jag inte hemma när han kom hem med rosor. Och inte heller idag var jag hemma när han kom hem med rosor och godishjärtan. Också var jag så jävla grinig igår.. jag vet inte ens om jag förtjänar något idag :o Men min älskling tycker tydligen det <3

Who am I kidding?

Alltså, mitt liv är pretty much händelselöst och därmed blir det ganska sällan uppdaterat här. Men ändå uppdaterar jag typ mer än dom bloggar jag läser. Hm. Lite trist, men jag antar att folk har liv nuförtiden. I skolan var det ju mer tidsfördriv, man skrev om hur trist lektionen var och hur trist det var i väntan på nästa lektion som skulle vara exakt lika trist. Hmh.

Allt var bättre förr? Nja.

Jag sitter på spotify och försöker komma på låtar jag vill höra. Har fastnat för Martil Solveig - Hello, fast den egentligen inte är sådär toppenbra. Nu lyssnar jag på Nordman, så jag är verkligen desperat. Lite sådär nostalgi, men jag vill gärna hitta en ny frään fräsch låt som man kan fastna för. Som inte är dålig. Men det är ju som... har man inte hört låten är det ju som svårt att .. söka efter den.

Så om någon känner för att ge ett litet låttips så är det heelt okej. Inte för att någon läser bloggen, jag förstår inte vem jag försöker lura. Mig själv antar jag.

I'm sicko

Jag är förundrad. Av flera anledningar.

För några dagar sedan fick jag VIP på vilda. "Har du inte köpt det själv så är det en gåva från någon" Allright! Men - det är ingen som skriver. Vem ger någon VIP och väljer att inte skriva sen? Bland annat är det ju slöseri med pengar, om ingen pratar med mig när jag likas får sitta där. Bara sådär halvkonstigt tycker jag .


Sen har jag ju gått och blivit sjuk också. Fy fan. Jag har hosta och feber och svettas och nyser och .. jag har nog aldrig varit såhär jädra krasslig alltså. Men jag jobbade igår, igår när jag vaknade så mådde jag bra. Ingen feber, lite halvhes. Lät bra när jag for strax efter åtta. När jag kom till jobbet och hade jobbat 10 minuter så försvann rösten. Många hörde inte vad jag sa, "vad sa du nu?". Det är inte lätt.

For på personalmötet också. Var på jobbet i 12 timmar igår. Satt och nös och nös och nös under mötet och mina läppar började svida som fan. Jag vet inte varför? Just nu svider inte läpparna, men det känns som att jag har nån hinna över eller så. Och min mage.. usch.


RSS 2.0