Tard-ass

Känner mig ganska mycket som ett tard-ass som sitter uppe och plågar mig bara för att jag ska se ett sketet program på teve. Som börjar klockan 22. Varför jag känner mig som ett tard-ass?

Jag klev upp 4.10 i morse, för att sambon hotade med spö om jag inte pallrade mig upp och stängde av alarmet. (Inte alls så allvarligt som det låter). Så jag klev upp 4.10 och sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde. Jag har iallafall inte sovit mer än 2 timmar sammanhängande, eftersom jag varit nojjig över att jag ska försova mig. Det är typ katastrof i min värld. No biggie dieal egentlingen.
Vi gick och la oss strax efter 22. Somnade rätt snabbt. Vaknade strax efter tolv. Somnade om. Strax efter två igen. Sen klockan tre blev jag väckt av min sambo som själv inte var så vaken, men han ville iallafall att jag skulle veta att han behövde gå och kissa.

Sen vaknade jag 3.30. Igen. Och upp 4.10.

Så jag börjar känna mig lite trött. Och sliten. Och halvt död. Och ändå envisas jag med att sitta uppe för att jag ska se mitt jääävla program. Body of proof.
Så med min tur lovar jag ju att det inte ens är ett sånt där överdrivet bra avsnitt heller. Men jag är ju ledig imorgon, kommer att sova som en klubbad... flodhäst?

April?

Kan man inte sova på grund av orolig mage så sitter man uppe och ser på teve. Och det är ju lugnt så länge det går nåt bra. Och vilken tur jag har att det går CSI. I loooove CSI. Eller alla kriminalhistorier egentligen. Morden i midsomer, Criminal minds... Bones är ju en stor favorit.

I reklamen tar jag mig sargade dator som håller på att falla isär för att den varit i golvet så många gånger, och kollar om det hänt nåt nytt.
Nu händer det sällan nåt nytt på 15 minuter. Nån la till mig på msn. Det händer inte särskilt ofta. Och när det händer så blockerar jag. Den här gången tänkte jag att jag skulle kolla vad det är för personer egentligen, även om jag redan vet det.

Meddelandet jag fick var något i stil med "Hello hope you don't mind chating with a spiteful, horny girl.". Man ba.. Eh.
Frågade var "hon" fått tag i min adress, och fick detta till svar: "yeaa i know its random, but my asshole EX cheated on me so im on a MANhunt hehe... i got your username on a msn directory".

Hmm. Någon skämtar mig aprillo eller nåt. Ungefär så känner jag. APRILLO!.
Sen fattar de inte heller. Eller låtsas inte fatta.

Not so bright.

Jag trugade i mig en större bit smörgåstårta till frukost/lunch.

Det känns helt plötsligt som en mindre briljant idé. Dels för att man, eller jag iaf, inte står sig väldigt länge på det. Och dels för att den hade bäst före datum igår. Nu är ju inte jag så picky med datum, jag kan äta och dricka saker som passerat datum på. Det är ju, oftast, inget fel på dom.
Men det känns som att utgången smörgåstårta kan vara lite som att köra rysk roulette. Litegrann. Antingen så blir man inte matförgiftad, eller så blir man det.

Och jag mår lite illa. Fick plötsligt ont i magen. Och jag börjar jobba om en timme.

Inte helt briljant, som sagt.

Feed mee

Den största och mest återkommande frågan måste ju ändå vara ... Vad fan ska jag äta?

Orkar jag ställa mig vid spisen och laga mat? Orkar jag koka makaroner, broccoli, steka bacon och tjoa på med det som receptet säger. Det var ju gott, men orkar jag? Ids jag? Eller äter jag hellre en bit choklad och har dåligt samvete sen?

Hmhmhmhmhmhmhmhmhmhmhmh. Jag har ju iallafall dricka. Och en massa städning kvar.
Och jag är hungrig. Och slut. Så jag måste ju laga mat.
Fan vilket dilemma.

RSS 2.0