Have I the right to touch you?

Have I the right to hold you?
You know I've always told you
That we must never ever part

Have I the right to kiss you?
You know I'll always miss you
I've loved you from the very start




Woeeh. Återupptäckte Oldmusicmappen på "det andra usb't" i bilen imorse. Påväg till jobbet. Hörde Barry Mann's Who put the bomp, (som min dator säger är Frankie Avalon?) och drogs tillbaka till ungdomen, ack den ungdomen, i Burträsk. Jag och bästa Chrillis brukade sitta i deras husbil och poppa hennes fars band.

Så jag bläddrade hela jädra mappen för att hitta dens partner (Have I the right med Honeycombs) men den fanns inte. Fattar ni, den fanns inte! Hur tusan kan jag ta den ena men inte den andra? Sanslöst.

Men nu har jag poppat den lite när jag kom hem så ordningen är återställd.



7 timmar senare.

Efter femte tvätten, nionde matlådan och tredje matbrödsomgången så känner jag mig rätt sådär mör. Jag har inte alls hunnit allt det där som jag hade velat göra, men jag får ju helt enkelt inse det att jag inte kan vara stålkvinnan varenda jäkla dag ^

Har lite lax i ugnen som jag måste koka potatis till och göra matlådor av för jag var inte alls, överhuvudtaget sugen på lax men jag tinade laxen för att .. den behöver ätas upp.
Jag ska omstrukturera i frysen lite, så jag får in alla mina små matlådor och sen så måste jag ... göra min fissallad. Purjolök och blomkål med lite flingsalt, olivolja och wbost. Fiiiiiinemang och jag som inte gillar blomkål annars är helt, besatt är väl fel ord.. betuttad, i den här salladen.

Jag ska... göra en liten smoothie kanske senare till kvällskvisten, efter min promenad för jag måstemåstemåste gå på promenad idag. Vara duktig. Suppppppppppppperwoman. Eller nåt.

Sen.. har jag bara ätit en brödbit och massa nötter idag. Och, det är dom där jävla nötterna som jag måste skutta bort litegrann. Eller så äter jag bara grönsaker resten av dagen/kvällen så är poängen precis där poängen ska vara. Så att säga.

bakabakalitenkaka

Den här bloggen uppdateras jämnt, dvs aldrig. ^

Har hunnit endel sen sist. Bytt däck på bilen, fått hjälp av granntanten och brytit ihop. Bara på grund av ett par däck. Men, jag gick stärkt ur situationen så nu pratar vi inte mer om det.

Har jobbat, fått beröm och allt är fridens och fröjdens. Kunde nog inte älska mitt jobb mer.

Har varit på bröllopp. I lördags, närmare bestämt. Båda sa ja, allt var jättevackert. Det var soligt och fint, men blåste som fan och var kallt. Maten var finemang, det var lite trångt vid borden och man fick sitta som en t-rex och äta men vad gör väl det.
Tårtan var jäkla maffig alltså och på söndagen var jag sockerbakis. Eller påväg att bli förkyld. Eller så tål jag helt enkelt inte att vara med så många människor så länge. Jag kände mig bakis iallafall. Men jag drack inget.

Idag är jag ledig, och i går började mitt nya nyttiga liv. Jag vet, "på en tisdag?". Men man ska börja när man känner att det är dags, inte "jag börjar på måndag".
Och jag kör ju då det jag alltid kör. Viktväktarna. Det funkar för mig, och det är god mat, jag får äta vad jag vill men med måtta och motion är en stor del i det hela. Så nu håller jag på att baka en limpa. Den ska jäsa i en timme, sen ska jag rulla den och sen ska den jäsa lite till. Men jag vet inte.... jag tror inte den jäser. Jag måste ha gjort nåt fel. Det blir nog en stenhård limpa. Uhuuhu.

Sen ska jag baka apelsinfröbullar och en liten valnötsfläta.
Känner mig som värsta husmor här. Började med att diska undan det vi inte orkat diska i veckan. (we are lazy). Sen snörde jag in tvätten, och den tvätten är nu i torktumlaren och en ny laddning i maskinen.
Jag ska gå med soporna sen, källsortera och gå och panta vår enorma mängd flaskor.

Också ska jag laga lite mat.
Sen känns det som att den här dagen är över?

RSS 2.0