Jag bara undrar

Jag är irriterad idag. Jag skickade ett mail till min kära lilla barnmorska. Fick lite dejá vu känns det som nu, har för mig att jag var lika irriterad förra året. Tantfan är på semester. I två jävla månader. Hur ska jag kunna förnya receptet om tantfan är på semester i två jäääävla månader?!
Frustrerande, arg. Skickar en ond tanke till tanten och önskar henne regn under hela sin två månaderssemester. Regn, regn, regn. Mohahaha!

Vem fan har semester i två fucking månader? Jag bara undrar? Får man göra så? Verkligen? Jag bara undrar?

^-

Jag har typ mycket att berätta men ändå inte. Eh, jag vet inte hur jag ska ha tid att skriva! ^^

I fredags köpte jag skor, och en t-shirt och sen hade jag intervju. Det blir mest troligt inget jobb där i sommar, men jag tycker ändå att det gick väldigt bra och de verkade positiva till att eventuellt få in mig i höst. Jag får avvakta och se, ringa och höra där i augusti hur läget ser ut.

När intervjun var klar så for jag och Chrille in till Umeå centrum för att vänta på Fredrik och company som skulle vara där halv fyra - senast. Klockan var halv fyra när jag var klar, så vi trodde inte att vi skulle ha så mycket tid på oss. Sprang runt och sökte skorna jag vill ha men de fanns inte nånstans! - I rätt storlek. Skohuset skulle få in, så får kanske kila in där på fredag och se.

Klockan sju var Fredrik & CO i Umeå, det blev bestämt att vi skulle ses utanför Coop på Ersboda, eftersom det var där vi var just då. (Toa). Jag var måttligt less då, halv fyra är inte sju. Och varje minut som gick var ju en minut mindre med min pälskis. Förstå min frustration när dom kör till Coop NÄRA Ersboda (och dom passerar Coop Forum). Vad tänker man med då liksom? Plattan i mattan sen till Sävar då.
Var tänkt att vi skulle på Täfteåfestivalen också och se DLK på fredagen men vi var för trötta och ides inte fara dit. Så vi stannade hemma och sov.

Vi firade 2 år i lördags, med blommor och trerättersmiddag på O'learys. Rullade därifrån kan jag tala om. På förmiddagen for vi och kollade på nå bilar. Yey. En levde satan och sprängde typ trummhinnan på alla som stod inom 1 km's radie. Yeähh, cooling.

Idag så blev jag kvar lite längre i väntan på att vattenkaret skulle fyllas för sinkorna. Fick mig ett litet samtal med tankbilschauffören som var samma tankbilschaufför som jag fick bogsering med i vintras när KON havererade. Det var kul. Han håller tummarna för att jag får jobbet på Maxi :) Det gör vi alla.

Ovo je balkan!

Har lunch men har inte åstadkommit så mycket. Suttit och lyssnat på Serbiens bidrag i Eurovision. Den är så dålig, men ändå - på ett underligt vis - svänging. Jag kollade the scoreboards också. Sverige gav 7 poäng till den. Va? 7 poäng till Ovo je balkan? Kollade poängen för semi-2 också. Sverige snubblade på mållinjen, minst sagt. 11e plats, 5 poäng efter den som kom med till finalen, de som kom på delad 9:e plats i semin. Cypern, och Irland.

Irland var tanten med rött hår och lila klänning som stod på en låda och sjöng något som Sarah Dawn Finer skulle kunnat sjunga. Och Cypern var han som var lik en blandning av André Boström, Stefan och Nicklas Stenmark. Hahaha. Fy fan vad kasst, men å andra sidan så var Sveriges bidrag inte överväldigande bra.

Hm. Nu ska jag gå och försöka få in små vitkatterna och nynna på Ovo je Balkan. Hehe.

Plingeling

Jag har känt mig stressad hela dagen. Jag vaknade, steg upp och gjorde allt jag skulle och sen gick jag och la mig igen i vanlig ordning. Orka vara uppe liksom. Brukar fara ungefär 6.45, för då är jag i ladugården ungefär 6.52, när jag tar bilen. Vaknade 6.47 och hade inte varit på toa eller borstat tänderna. Panik!

Men när jag kom till jobbet så var ingen där. Och jag var i tid också. Så jag började med det jag brukar när jag är ensam, jag har ju varit med förr liksom. Sen kom Gunnar och undrade var Åsa var. Jag trodde ju han skulle veta. Fick sen veta att Åsa var sjuk idag, och jag känner bara hur det kryper i kroppen. När blir jag sjuk? Lagom till fredag? Hu, hu, huh?

Men jag hann klart allt, även fast jag tycker det är mycket att göra. Sen är jag dessutom så  jättetrött också. Klippte Egons gräsmatta igår, och jag var trött redan innan. Sen är det ju dom där jävla pillrena, går ju och lägger mig varje tillfälle jag får typ.

Nu vill Irene ha internet. Jag hade hursomhaver inget mer att säga. Tjing!

Bring me some food

Det känns som att den här veckan kommer att gå vansinnigt långsamt. När jag vaknade i morse vad jag inställd på att det var onsdag idag. Tisdag är det, Tisdag. Kom till jobbet. Onsdag idag! TISDAG! Fan!

Bara för att jag ser fram emot fredag så går det långsamt. Långsamt, långsamt, långsamt. På fredag ska jag till Umeå. Jag gillar att köra bil, så där är ett +. Jag ska på arbetsintervju. +. Jag får träffa älskis. +. DLK spelar i täfteå. +. Dock klockan sent, så jag vet inte om jag kommer kunna se dom :(

Jag har lovat klippa gräset åt Egon också. Jag bävar inför det. Och jag är hungrig, men har ingen mat. Och jag är så trött att man kan tro att jag inte sovit något alls. Vet inte hur jag ska göra, om jag ska klippa gräset ikväll och sen gå hem och sova? Tror jag ska fara till mamma imorgon efter jobbet, bo där ett tag. Sista.. två dagarna.

Nä, jag tror fan att jag ska steka nå körv och koka mig nå makaroner och sen gå och sova.

Provar ju min allergi medicin också. "Kan orsaka dåsighet och därför är det du själv som tar ansvar för ifall du borde köra eller ej". Hehehe. Men jag vet inte om den gör något. Nu håller jag visserligen på att dra på mig en förkylning, som någon smittat mig med. Så .. ja. Men mat. Gör mat åt mig. Snääääälla?

RSS 2.0