Men vad gör väl det när livet är underbart ändå

Nu finns det väl ingen som kan komma och säga att sommaren fortfarande är. Löven har börjat gulna. Eller förresten, börjat... Träden ÄR för det mesta gul, har börjat tappa löven och graderna är faktiskt ingenting att hurra över. Sommaren har inte varit något att hurra över, så man spådde i att hösten skulle bli fin iallafall. Hm. Ja. Visst. Regn. Regn. Ja, det har väl stundvis varit bra. Som en normal höst.

Vintern säger man ska bli ruggigt kall. Kallare än på flera år. Tack tack. Precis vad man behöver alltså, lite mer kyla. Jättegött.

Min förkylning har iallafall börjat ge med sig. Jag är lite, som jag sagt på jobbet, slemmig fortfarande. Vad jag romanticerar eller hur. Hahah. Jag har lite slem kvar i halsen, och igår slemmade jag mer än tidigare. Men jag tar det som ett tecken på att jag håller på att bli bättre? Slemmet vill lämna min kropp. Aight? 

Har en ledigdag som halvt har passerat. Jag har diskat. Slängt in sommartäckena i tvättmaskin och pratat med mor min i telefon. Det är vad jag hunnit med idag. Ja, jo. Jag har snört soporna också. Weii, produktivt. Funderar på vad jag ska göra med plommonen jag fick av svärmor häromdagen. Det är lite drygt 2 liter. Vad kan man göra med 2 liter plommon som man inte vill äta bara sådär. Chutney? Mos? Likör? Så roligt ska vi inte ha det. Kräm? Jag får googla. Tänkte göra en Veckosallad också. Köpte billig vitkål i måndags. Och massa rotsaker, också skulle jag ha fläsklägg men det var slut. :( Elin grät en skvätt inombords då. Det blir att inhandla det på fredag, så det blir lyxmiddag med fläsklägg och rotmos i helgen. Hoppas jag. Jag får se till att lägga undan så att det finns när jag ska handla, mohahaha. Fördelen med att jobba i butik. Love it. Love it. Love it.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0